Duminică,
24.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Dupa scandal, paza Spitalului judetean aproape si-a dublat valoarea

Acum o lună, doi tineri beți au făcut scandal în secția de Urgențe a Spitalului clinic județean Sibiu, fără ca niciun agent de pază să îi oprească sau să încerce, măcar, să îi oprească. Firma care asigura paza spitalului era la final de contract – Western Security, din Ocna Mureș, primea 6.500 de euro, lunar, pentru a asigura oarecum paza spitalului. Acum, acest serviciu a fost încredințat prin licitație publică unei alte firme, din Sibiu această dată. Este vorba de SC Sitiguard SRL, firmă care încasează acum câte 11.000 de euro, lunar, pentru asigurarea pazei în nouă puncte ale Spitalului clinic județean. Potrivit calculelor din caietul de sarcini, numărul de ore de pază ce sunt facturate săptămânal Spitalului este de 1.380.
Oferta celor de la Sitiguard a fost aleasă în urma unei licitații la care au depus oferte șase firme, din care au fost declarate admisibile patru. Contractul a fost încheiat pe o perioadă de doi ani. Valoarea estimată a contractului a fost de un milion de lei, fără TVA, în urma licitației valoarea acestuia fiind stabilită la 932.000 de lei, tot fără TVA.
Acum doi ani, la atribuirea contractului de pază către firma din Mureș, valoarea estimată era de 660.000 de lei, exclusiv TVA, în urma licitației la care au participat șapte firme fiind stabilită suma de 556.000 de lei.

Imagini cu tinerii scandalagii de acum o lună. Citește mai multe despre evenimentele de atunci aici

 

 

Vizualizari: 500

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus