Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
33°C

Blaga vrea pace in PDL: Nu sunt adeptul excluderilor. Udrea ramane

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, declară că a avut miercuri o întâlnire cu Elena Udrea, în care aceasta şi-a declarat "devotamentul faţă de partid" şi a arătat că nu o interesează o altă construcţie politică. "Am avut o discuţie - n-am niciun motiv să cred că nu a fost foarte sinceră - cu doamna Udrea. Şi-a declarat devotamentul faţă de partid, faţă de faptul că nu o interesează o altă construcţie politică. I-am spus şi eu că anumite declaraţii pe care le-a făcut au nemulţumit şi că a şi primit reacţiile unor colegi, lucru care pe mine nu mă bucură. Până la urmă aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului", a spus liderul PDL, la Digi 24, citat de Mediafax.
Vasile Blaga a negat existenţa unei liste negre a PDL pe care s-ar afla nume ca Elena Udrea sau Theodor Paleologu şi spune că nu este adeptul excluderilor, iar acest subiect nu se află pe agenda Colegiului Director care va avea loc în 17 august la Baia Mare. "Vom discuta stadiul în care noi ne îndeplinim obligaţiile pe care ni le-am asumat în programul nostru politic. Nu ţinem pe nimeni cu forţa în partid, dacă cineva îşi doreşte un alt drum e liber să îl abordeze", a precizat Vasile Blaga, care a spus că nu s-a referit la cineva anume atunci când a declarat că "nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia altui partid; ipocrizia nu poate fi dusă la maximum".
"Nu m-am referit la cineva anume. Am văzut o dezinformare crasă (...) referitoare la existenţa unei liste negre pe care era Elena Udrea sau Theodor Paleologu. Domnul Paleologu, ca un copil, s-a şi grăbit să răspundă fără să întrebe colegii din Biroul Permenent Naţional. (...) Erau anumite semnale din teritoriu că ar exista şi oameni preocupaţi de punerea pe picioare a altor construcţii politice. Am explicat foarte clar că pe noi ne interesează PDL şi nu altceva, iar cei care au alt tip de abordare nu au
ce căuta în acest partid. Dacă vor fi membri PDL care îşi vor dori să plece sau militează făţiş pentru alte construcţii politice, nu vom tolera. Îi lăsăm să plece sau, dacă va fi cazul, vom proceda la îndepărtarea lor din partid", a mai spus el.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Anti Blaga

Acum 10 ani

Blaga si-a revenit din cate se pare sau a fost dezinformat de tutele care il inconjoara, in special de Vass, care provoaca tot felul de scandaluri, da replici frustrante cand e vorba de Udrea sau colegii care o sustin pe ea. Aceasta Vass cu tabelele ei economice pe care le afiseaza zilnic pe blog ( de paraca populatia mananca tabele) este un rau pentru PDL, ea l-a sfatuit prost pe dl Boc si tot ea il deruteaza si il dezinformeaza acum si pe Blaga! Elena Udrea este de peste 10 ani in PDL, a demonstrat ca este consecventa, corecta, a fost de multe ori scutul de aparare al partidului cand alti colegi se ascundeau pentru a nu-si strica imaginea, a adus cele mai multe voturi, are cel mai mare electorat, are cele mai mari realizari din partid, a fost cel mai competent ministru. Asa ca Blaga stie asta si daca ar pleca Elena, tot el stie ca PDL s-ar autodesfiinta, deoarece aprox 80% din ce a mai ramas in partid ar pleca cu ochii inchisi dupa ea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus