Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Un elev a fost eliminat la prima proba a Bacalaureatului, dupa ce a fost prins folosind telefonul mobil

Primul elev eliminat la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului este de la Liceul Tehnologic Cisnădie şi a fost eliminat din examen după ce a fost prins încercând să copieze cu ajutorul telefonului mobil.

„Elevul a intrat cu telefonul la proba orală şi proferorii l-au văzut încercând să sune pe cineva şi au luat imediat măsuri. Acum eu zic că el ar fi picat oricum Bacalaureatul, dacă era atât de nepregătit încât s-a gândit să copieze la proba orală.-Păi atunci la scris ce şanse ar fi avut să ia o notă de trecere? Din păcate sunt mulţi elevi care vin de pe rute foarte precare, care cred că dacă fac un liceu uşor o să poată să treacă la fel de uşor sau cu anumite manevre de copiat şi Bacalaureatul, dar nu e chiar aşa”, a spus inspectorul şcolar Ştefan Keresztes.

După ce luni şi marţi cei aproape o mie de elevi care s-au înscris la bacalaureat au susţinut proba A de testare a competenţelor de comunicare în limba română, miercuri a început proba C, de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

În perioada 22 -23 august va fi susţinută proba de evaluare a competenţelor digitale şi în 26 august vor începe probele scrise. În 5 septembrie, după rezolvarea contestaţiilor se vor afişa rezultatele finale.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 8 ani

Dar despre inspectorul Joanta ce se mai aude? A scapat basma curata? N-A FOST ELIMINAT DE LA INSPECTORATUL JUDETEAN SIBIU pt. frauda?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus