Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

20 de DJ vor mixa la prima editie "I Love S.O.P.A"

În acest weekend startul la distracție, în aer liber, se dă la Lacurile Şopa din Şelimbăr, unde sibienii pasionați de muzica electronică vor putea să se bucure de concerte timp de 24 de ore.

Sâmbătă, 31 august sibienii sunt așteptați să își instaleze corturile în zonă și să se distreze la prima ediție "I Love S.O.P.A", care pe lângă concerte oferă și alte surprize.

"În timpul zilei sibienii sunt așteptați cu ochelari de soare la un picnic, la marginea lacurilor, lângă pădure, timp în care vor putea participa la activități sportive în aer liber”, spun organizatorii.

După ora 12:00 va începe petrecerea care va fi întreținută de 20 de DJ, printre care și Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa şi Răzvan Mate.

“I Love S.O.P.A” se va desfăşura în apropiere de Shopping City Sibiu, la ieșire din Sibiu, iar accesul în zona de agrement special creată este gratuit și se face de pe DN 7.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

freaky schow

Acum 10 ani

Mare-i gradina lui D-zeu....si multi vad ca o iau razna...pe aratura,io cred ca gloata de gura-casca si prostani neajungandu-le multele concerte si festivaluri de doi bani din centru ce s-a gandit,ia sa ne mutam cu galagia,berea la pet si ceafa de porc la Sopa..ca sa le sperie pestii pescarilor flamanzi de pe acolo.ha ha,excelenta initiativa,dar pe Lucretia Ciobanu n-au invitat-o,sa mearga mici si berea mai bine?caci cu anonimii baltii astia(Jay bliss,Toygun,TOP GUN,Robert de Niro Lassano)se sting si carbunii de sub gratar!!o sa fie si live pe vreun tv bairamul asta???
Raspunde

Big dick

Acum 10 ani

Nu stiai ca toti friptzii care fura 3 mp3uri de pe net is digei? :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus