Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Oferta pentru sibieni: 145 de locuri de munca in Germania

Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust pun la dispoziția sibienilor o ofertă de 145 locuri de muncă în Germania, cu salarii care variază între 1500 şi 2000 de euro.

Selecţia va fi realizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în perioada 5-6 septembrie, când cei care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania în domeniul gastro-hotelier trebuie să-şi depună actele la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu din strada Gladiolelor nr. 2-6,în curtea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară“Terezianum” din Sibiu.

"Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreuna cu Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust oferă 145 locuri de muncă pentru urmatoarele meserii: barman -30 de posturi, ospătar -60 de posturi, bucătar -45 de posturi şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet -10 posturi", spun reprezentanții AJOFM Sibiu.

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar angajatorii germani caută persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană. Angajarea se face pe o perioada de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator.

Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut pe lună pentru un ospătar, 1850 - 1950 euro brut pe lună pentru barman şi 1500 – 2100 euro brut,în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore pe săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale.

"Cazarea poate fi asigurată de catre angajator gratuit sau contracost (270 euro pe luna), iar întreţinerea poate fi gratuită sau negociabilă sau pe cont propriu", mai spun reprezentanții AJOFM.

Pentru posturile de manager restaurant à la carte şi personalul serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experiență în domeniu.

Sibienii care corespund cerinţelor pentru posturile oferite, trebuie să se adreseze Asistentului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr.51 A, telefon 0269-237719, et. IV, cam. 440, pentru a fi înregistrați în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza documentelor:

- cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Sibiu);

- copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

- C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană;

- cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

- adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru munca/Clinic sănătos”.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

siby

Acum 7 ani

Pai, daca ai nivelul de cunostinte ptr. limba germana C2-adica \"universitar\" nu te duci sa pregatesti salile pentru receptii sau banchete...pentru 12-13 eur/ora!!!!
Raspunde

@siby

Acum 7 ani

tocmai de aia nu-si gasesc romanii de lucru pentru ca toti sunt prea \"universitari\" , ceea ce tradus pe romaneste inseamna sa nu faci mare lucru dar sa-ti vina banii, cel putin 2000 de euro pe luna, ca sa merite sa te scoli de dimineata. Germanii se lupta actualmente pentru un salar minim de 8,50 euro pe ora, dar de, nu sunt atat de \"universitari\" ca romanii.
Raspunde

siby

Acum 7 ani

Nu m-am referit la faptul ca nu merita luata in considerare oferta ci la faptul ca se cere un nivel cam ridicat de cunostinte ptr. lb. germana! Cred ca B2(dupa grila germana de examen) era suficient!Germanii nu se duc la lucru ptr. 8,50 eur/ora, ci doar cei care au ajuns in Germania din toata Europa!
Raspunde

mmmmmmmmmmmmmm

Acum 4 ani

gresit germanii se duc pt acest tarif pe ora la serviciu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus