Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Angajat al Serviciului Judetean de Medicina Legala Sibiu accidentat pe platforma de transportat cadavre

În cursul zilei de miercuri, un angajat al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu s-a accidentat pe platforma cu care sunt transferate cadavrele de la necropsie la subsolul clădirii. Bărbatul, un brancardier al Serviciului Judeţean de Medicină Legală, se afla pe platformă, când cârligul cu care aceasta era fixată s-a desprins, iar bărbatul a căzut de la pater la subsol. Brancardierul a suferit mai multe leziuni, dar se află în afara oricărui pericol, potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţan Sibiu.

„Ieri un bărbat care lucrează la Medicină Legală a căzut de pe platforma de transportat cadavre. Acesta este ca un lift, dar nu se foloseşte decât pentru transportarea decedaţilor de la necropsie la subsolul clădirii. Pacientul a suferit traumatisme la torace, la coaste, dar e conştient şi în afara oricărui pericol, fiind încă internat pentru supraveghere medicală şi tratament”, spune Decebal Toderiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Incidentul a fost încadrat ca accident de muncă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

mortul viu din lada goala

Acum 8 ani

era beat sau e atat de prost?
Raspunde

Salvati Rosia Montana

Acum 8 ani

Miting in Piata Mare la ora 19. Duminica, 8 septembrie , la ora 17. Doar uniti suntem puternici! Va multumesc! facebook.com/events/622733087779554/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus