Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Tursib trece la programul de toamna si la afisaje de alta culoare

Din prima zi de școală – luni, 16 septembrie – autobuzele Tursib vor circula după programul de toamnă, anunță conducerea societății. ”Publicul călător poate consulta programul de circulaţie pe site-ul www.tursib.ro, în staţii precum şi la chioşcurile Tursib, unde societatea va pune în vânzare pliante pentru fiecare traseu”, se arată într-un comunicat al companiei. Potrivit acestuia, afișajele din stațiile Tursib vor fi înlocuite de duminică și ”vor avea un fundal diferit de cele de vară, respectiv galben-auriu”.
Tot din prima zi de circulație după programul de toamnă, capătul de linie pentru autobuzele 111, 113, 114, 115 va fi, în Zona industrială vest, pe strada Munchen în loc de strada Europa Unită, iar pe indicatoarele autobuzelor de pe aceste trasee va fi afișat „Marquardt”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Europa Unită

Vizualizari: 300

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus