Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Principala conductă de apă din vestul Sibiului s-a spart, apa a inundat strada

Principala conductă de apă din vestul Sibiului s-a spart, apa a inundat strada

Principala conductă de alimentare cu apă a Zonei industriale vest s-a spart în noaptea de duminică spre luni, inundând strada Europa Unită în zona intersecției cu șoseaua Alba Iulia.

Reprezentanții Apă Canal SA anunță că urmează să intervină la defecțiunea apărută, iar timpul necesar reparațiilor este estimat la cinci ore. Pe parcursul lucrărilor de reparații, presiunea apei va scădea în zonă. ”Remedierea avariei, la intersecția Alba Iulia/ Europa Unită, va avea loc în cursul zilei de astăzi , 13 ianuarie 2020, și este estimată a se derula între orele 10:00 – 15:00. Pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industriala Vest din municipiul Sibiu precum și în localitatea Cristian. Este posibil ca după reluarea furnizării la parametri normali, pentru o scurtă perioadă de timp, apa să prezinte o creștere a turbidității”, avertizează reprezentanții societății de apă și canal. Abonații care vor fi afectați de scăderea presiunii pot solicita furnizarea de apă menajeră societății Apă-Canal, care a pregătit două autospeciale în acest sens. Sprijin sau informații pot fi obținute prin intermediul dispeceratului societății, tel. 0269/222.777 sau telverde 08008.202.202.

Foto: arhiva TS

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus