Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Organizatia de Tineret Cisnadie a PNL a donat sange pentru a ajuta 20 de copii din Cisnadie

Câţiva tineri din Organizaţia de Tineret Cisnadie (TNL) a Partidului Naţional Liberal s-au gândit să facă o faptă bună şi în 13 septembrie s-au prezentat la Centrul de Transfuzii din curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu unde au donat sânge.

„Cu bonurile valorice obtinuţe din donarea de sânge organizaţia de tineret din Cisnădie a achiziţionat 20 de ghiozdane echipate complet cu rechizite. Acestea au fost distribuite a doua zi la 20 de copii din familii nevoiaşe din Cisnădie care s-au bucurat de un început de an şcolar asa cum ar trebui să fie pentru toţi copiii Aceasta este una din acţiunile pe care TNL Cisnadie le va intreprinde în scopuri de voluntariat şi umanitar, toata organizaţia urmând ca la sfârşitul lunii în 28 septembrie, să fie prezentă la acţiunea de curăţenie Let`s do it România”, a declarat vicepreşedintele organizaţiei de tineret al filialei PNL Cisnadie, Tudosescu Silviu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Adela

Acum 10 ani

De apreciat!:-)
Raspunde

Marius

Acum 10 ani

de apreciat ce Adela?? ca a fost ordin de la tata Huja? daca nu era asa ceva nimeni nu mergea sa doneze
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Și cine-i huja mă rog?fă-ne să înțelegem și noi.
Raspunde

de apreciat

Acum 10 ani

este un gest apreciabil. Sper ca nu e electoral
Raspunde

Cisnadian

Acum 10 ani

Bravoo copiii, eu va cunosc din oras si chiar daca sunteti membrii tineri ai unei organizatii politice va apreciez pentru ce faceti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus