Duminică,
21.07.2024
Ploi Usoare
Acum
22°C

Pub-ul Just Beer a fost redeschis in acorduri de nai

Weekend-ul a început cu un concert extraordinar susținut de Radu Nechifor și trupa sa, pentru cei care au ales să-și petreacă seara de vineri în pub-ul Just Beer. “Călătoria muzicală” a început cu melodii lansate în 2013, ca “Perfect fără tine”, de la Vama, cu piese cântate într-o manieră originală la nai, apoi a continuat cu Metallica, iar seara s-a încheiat cu un colaj cu cele mai difuzate piese românești în urmă cu 15 ani.

“A fost bine, a venit foarte multă lume și la cât de mult s-a aplaudat, cred că s-au simțit bine cu toții. Sperăm ca Radu și colaboratorii săi să revină cu alte concerte, iar pentru clienții noștri seria surprizelor va continua cu alte evenimente pe care le vom anunța în curând”, a spus managerul Martin Dixon.

Dacă deschizi meniul de la Just Beer găseşti de la bere fără alcool până la bere cu 12% concentraţie de alcool. De asemenea, tot aici poţi să guşti cocktailuri, cu arome de căpşuni, afine, cireşe, zmeură şi caise. Dacă nu eşti hotărât, gazdele îşi vor recomanda sortimentul potrivit.

Preţurile la ”Just Beer” variază între 8-17 lei, excepţie făcând o singură marcă, pentru care, chiar dacă trebuie să scoţi 35 de lei din buzunar, o să merite. Aceasta este berea cu cea mai lungă tradiţie pe care o puteți savura la ”Just Beer”, are 12 ani vechime şi este livrată într-o cutie numerotată și înregistrată ca obiect de colecție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 509

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

program

Acum 10 ani

programul cultural artistic a fost urmat de un superb concert la cimpoiul cu barba sustinut de jurnalizda Dorina Nitu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus