Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

"Padurea cu basme" prinde viata la Arka Park Paltinis

Centrul Cultural German Sibiu şi Consulatul General German Sibiu organizează în parteneriat cu Arka Park Păltiniş şi Secţia Germană a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu spectacolul de teatru „Pădurea cu basme”. Copiii de toate vârstele şi iubitorii de basme sunt aşteptaţi să vizioneze îndrăgitele poveşti ale Fraţilor Grimm în mijlocul naturii.

„Împreună o putem avertiza pe Scufiţa Roşie că lupul se ascunde după copaci, îi putem ajuta pe Hansel şi Gretel să găsească cărarea ce duce afară din pădure şi îi putem fi alături Croitoraşului celui Viteaz în timp ce se luptă cu uriaşul fioros. Ne aşteaptă o dimineaţă magică, în care personaje din basmele copilăriei prind viaţă într-un decor de poveste. Vă aşteptăm cu drag duminica viitoare la Arka Park Păltiniş”, spun organizatorii.

Spectacolul se va juca în 29 septembrie, de la ora 12:00, la Arka Park Păltiniş. Intrarea la spectacol este liberă.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se amână.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

spectator

Acum 9 ani

Spectacolul banuiesc ca este in limba germana... Sau?
Raspunde

comentariu

Acum 9 ani

bai ce comentariu aiurea si daca vorbeste in germana ce are s-au esti vrun sudist cu oftica in singe vezi ca am auzit ca baga vize senghen la intrarea in judetul sibiu dinspte valea oltului ,asa ca grabestete si aduti si toate neamurile si s-a nu uiti ciinele
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus