Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Tatal lui Lefter, accident cu un cerb

Baschetbalistul sibian care a intrat în comă după ce a căzut încercând să escaladeze zidul unui cămin studențesc a murit la spital. Tatăl sportivului a fost și el implicat într-un accident halucinant, la numai o zi după aflarea teribilei vești. Mașina în care se afla acesta a lovit un cerb, pe DN1, la ieşirea din Sibiu spre Braşov. Andrei Lefter (foto) a fost victima unui accident stupid. Baschetbalistul s-a lovit mortal la cap, după ce a căzut în încercarea de a escalada zidul unui cămin studențesc. La doar o zi după moartea sportivului, tatăl lui Andrei Lefter a fost și el victima unui accident incredibil: mașina de taxi în care se afla a lovit mortal un cerb, în zona localităţii Veştem din judeţul Sibiu. Din fericire, niciun pasager din maşina în care se afla tatăl baschetbalistului nu a suferit răni grave. În simbolistica românească cerbul este un animal sacru – domnitorul pădurilor, care reprezintă bunătatea, puritatea, onoarea şi cinstea aristocratică. În acelaşi timp, cerbul este o călăuză în lumea de dincolo.

Tag-uri: Andrei Lefter

Vizualizari: 403

Comentarii

5 comentarii

joseph

Acum 8 ani

Poate că ar trebui precizat, pentru cei mai tineri, că și tatăl lui Andrei a jucat baschet pentru Sibiu în echipă cu Cornel Alecu și Elemer Tordai, și, după câte îmi amintesc eu, a fost și în naționala României. <br>Moartea cerbului, în plin boncănit, e o coincidență bizară care ne relevă că, de fapt, nu instinctul de conservare e instinctul suprem. Este o tragedie cumplită ceea ce s-a întâmplat, niciun părinte nu merită să își piardă copilul, condoleanțe familiei.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

saracu cerb :(
Raspunde

bbb

Acum 8 ani

si inca un amanunt tatal lui andrei ,a facut parte din echipa care a luat primul titlu de campiona a tari la baschet ,dumnezeu sa-l odihneasca pe andrei
Raspunde

me

Acum 8 ani

Da asa este, Nelu Lefter a venit impreuna cu Cornel Alecu de la Targoviste.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l ierte. Este cel mai cumplit lucru ptr. un parinte... nu are rost - cel putin din punctul meu de vedere, avand in vedere conjunctura - sa mai scriu despre cum a fost castigat titlul - primul - la baschet, in sala de la teatru...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus