Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Consiliul Judetean acorda ”bonus” pentru scolile fara aviz

Consiliul Județean Sibiu a hotărât în ultima ședință ordinară din 26 septembrie repartizarea a câte 10.000 lei pentru fiecare unitate școlară. Fondurile au fost alocate pentru reabilitarea grupurilor sanitare, a introducerii canalizării și apei potabile în vederea obținerii autorizației sanitare de funcționare în unuitățile de învățământ. Localitățile care au beneficiat de aceste fonduri, care totalizează 120.000 lei, sunt: Miercurea Sibiului, pentru Școala Gimnazială și grădinița din satul Dobârca, Poiana Sibiului, pentru grădiniță, Bârghiș, pentru Grădinița din Apoș și Școala Primară Zlagna, Gura Râului, pentru Școala Gimnazială, Slimnic, pentru Școala Gimnazială Slimnic, Școala Gimnazială Ruși, Grădinița Ruși, Școala Gimnazială Veseud, Ludoș, pentru Școala Gimnazială Ludoș și Mihăileni, pentru satul Răvășel. “Dorim să rezolvăm problema celor 12 unități de învățământ, școli și grădinițe, iar pentru anul școlar viitor toate școlile din județul Sibiu să aibă autorizația sanitară de funcționare. Dacă vrem să ne aliniem standardelor din Uniunea Europeană, atunci trebuie să găsim soluții și pentru aceste aspecte neconforme. Este o obligație și o urgență a autorităților publicel locale, iar Consiliul Județean Sibiu sprijină acest demers”,  a spus președintele Ioan Cindrea în cadrul unei întâlniri cu primarii din localitățile care beneficiază de fonduri de la Consiliul Județean care a avut loc miercuri 2 octombrie în sala de ședințe a CJ.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus