Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Din tata in fiu: Regele romilor are datorii la primaria Sibiu, pe numele sau fiind deja emise popriri

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, figurează pe lista datornicilor Primăriei Municipiului Sibiu, persoane fizice pe numele cărora au fost deja emise popriri, conform site-ului oficial al instituţiei, www.sibiu.ro.

Atât Dorin Cioabă, cât şi soţia sa, Sighişoara, sunt înregistraţi ca datornici cu propriri deja date de Primăria Sibiu, informează Agerpres.

Contactat de corespondentul AGERPRES, Dorin Cioabă a declarat luni seara că "a contestat la Judecătoria Sibiu" înştiinţarea de la primărie, în care se specifică că are datorii neachitate în valoare de peste 2.000 de lei.

"Am făcut o contestaţie la Judecătoria Sibiu. Mi-au trimis (de la primărie n.r.) că am de plată 2.000 de lei, după care mi-au mai trimis una. Nu se poate să am în jur de 2.500 de lei amenzi de circulaţie neplătite. Eu nu ştiu. Mai sunt mulţi Cioabă în familie. (...) Nu am cum să am amenzi neplătite. Nu ştiu dacă am luat o singură amendă de circulaţie în ultimul an", a explicat Dorin Cioabă.

El spune că este exclus să fi fost prins de aparatul radar şi să fie vorba de amenzi date de Poliţie pentru viteză.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus