Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
6°C

Fosta strada de pamant, G. Toparceanu a fost redeschisa circulatiei auto

Aflată la marginea cartierului Turnișor, strada George Topârceanu a fost oficial redeschisă traficului în cursul zilei de vineri. Cu o lungime de peste 700 de metri, strada a fost reabilitată de către Terra Building în asociere cu Vectra Service, în cadrul unui contract cu o valoare de peste 410.000 de euro.
”Înainte a fost o stradă de pământ în adevăratul sens al cuvântului. După părerea mea este o lucrare care a ieșit foarte bine”, a spus Klaus Johannis, prezent la redeschiderea oficială a străzii. Lucrările de reabilitare au început în cursul anului trecut, fiind întârziate aproximativ o jumătate de an de cei de la E.On Gaz. ”Cei de la gaz au spus inițial că totul este perfect și nu trebuie să intervină. Dar când a început săpătura generală s-a văzut că nimic nu este perfect și a trebuit înlocuită întreaga rețea de gaz. Acest lucru ne-a ținut în loc vreo șase luni. Dar constructorul a reușit să se mobilizeze până la sfârșitul perioadei în care se poate lucra, în special spre mulțumirea locatarilor de aici, care timp de cam șase luni au avut o viață grea. Au fost acele perioade cu ploi în această vară și strada a arătat mai mult a baltă, decât a stradă”, a spus primarul Johannis.
Pentru modernizarea străzii George Topârceanu, constructorul a reabilitat reţeaua de apă şi canalul pluvial pe toată lungimea acestei străzi. De asemenea, au fost reabilitate şi structura rutieră şi trotuarele. Acolo unde lăţimea carosabilului şi a trotuarului a permis acest lucru, au fost create şi zone verzi, arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Frumos, dar puteau schimba și aici stâlpii și puteau coborâ și firele ...
Raspunde

modernizare

Acum 10 ani

circotasi din toate colturile sibiului ce faceti dormiti ,a mai tras un bulevard johannis si unde la periferia sibiului ca erau vesnici folcloristi ca numai in centru modernizeaza in sibiu ,ba circotasilorva face lucru sasesc voi cum credeti ca au rezistat cladirile din sibiu 1000 de ani si cred ca mai rezista pe atit facute cu rabdare ,s-au nu vedeti unde se face fusereala repede si prost uitativa la aia de a turnat asfalt peste caldarim fara infrastuctura cum vine o ploicica mai tare nu mai pot iesi din casa numai cu vaporasele si chemat aia de la isu ,aveti rabdare ca in scurt timp veti avea niste strazi de nici in visele voastre cele mai optimiste nu sperati s-a aveti ,si inca o remarca ,mergeti intro vizita la cimitiru municipal pina si la cei plecati dintre noi s-a gindit ca un adevarat om responsabil cu respect pentru tot omul indiferent de pozitia lui sociala ,de la anu incep asfaltarile pe potecile di padurile sibiului asa ca circotasi mutativa atentia pe dealurile din jur
Raspunde

Am citit, cunosc și sunt de acord cu Termenii și

Acum 10 ani

Bai Pupii,il poti ruga pe Miausi sa iti plateasca niste cursuri de limba romana,ca se vede ca esti sas dupa cum scrii.
Raspunde

Eu, sisbianul

Acum 10 ani

Pentru toti pupincuristii sasului, puteati citi acum 2 zile care este treaba cu drumurile din Sibiu pe evz.ro, dar si comentariile la articol... prapad, pentru ca acolo scriu oameni normali, nu pupincuristi. Se circula aproape ca in zona de razboi, nici nu gandesti unde te mai trezesti cu o strada inchisa pentru lucrari care trebuiau facute acum luni daca nu ani de zile, sensuri giratorii fcute fara cap, din care autobuzul iese cu mare greutate si blocheaza circulatia, etc., etc. Sa nu mai spun ca mai sunt sin in anul 2013 o gramada de alte strazi de pamant, iar celui de la nr. 1 ii spun ca lucrarile acelea vor fi facute peste cateva luni, ca sa sparga din nou asfaltul, atunci cand o sa considere sasul ca nu s-a mai inchis de mult o strada... halal lucrari...
Raspunde

asfaltator

Acum 10 ani

Ba de erati voi la primarie stiam sigur ca nu se asfalta nimic,sau faceati o fusareala de ochii prostilor,asa ca ciocu mic.
Raspunde

Sibian

Acum 10 ani

BAia astia de criticati cum arata orasul ca e sapat ca nu poti merge cu masina..Dar de bicileta ati auzit?S-au v-ati nascut in masina si ati iesit din mama voastra dirct cu volanu in mina?!!PAi daca nu se sapa .nu se face . nu se drege ..nu e bine Cind se va gata .dar de lucru si la cit e de lucru ala nu se gata ..atunci sa vad ..o sa va placa ..e atunci ce ma iziceti?Pai era bun acoolicu ala de primar care no o facut decit sa bea toata ziua cit timp o fost primar ?! A ala ebun..Ba de aia se zice rinduiala ca la sasi in blidar.cA SE FACE CUM TREBUIE .Asa ca lasati gargara de circotasi..Cit timp se face e bine >la tii nu se face nimic ..E bine ca se face si asa si trebuie .O zi fain ad-lor circotasi!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus