Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Instruire de aproape 4.000 euro pentru o suta de angajati ai DGASPC Sibiu

În perioada 7 mai – 7 noiembrie 2013 Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu a implementat, în parteneriat cu Asociaţia SOS Satele Copiilor România, proiectul privind perfecţionarea personalului de specialitate angajat în centrele de protecţie a copilului aflate în structura DGASPC Sibiu. Proiectul, cu o valoare totală de 3.996 euro, şi-a propus creşterea calităţii serviciilor sociale furnizate copiilor/tinerilor protejaţi în sistemul rezidenţial al DGASPC Sibiu, prin instruirea unui număr de 100 de persoane angajate în centrele de plasament - educatori, asistenţi sociali, psihologi, asistenţi medicali.

“Aceștia au fost instruiţi să asigure pregătirea copiilor în vederea integrării familiale şi socio-profesionale, respectarea normelor de conduită şi etică în cadrul centrelor de protecţie, realizarea educaţiei parentale, elaborarea planurilor de intervenţie specifică - planificarea serviciilor pentru copiii din centrele de plasament”, spun reprezentanţii DGASPC Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Scuipatul lui Procust

Acum 10 ani

Dorina, regula zice ca daca folosesti un acronim, trebuie la un momendat sa il si explici, pentru \"neinformatul\" care habar n-are ce-i DGASPC-ul vietii, nu?
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

bANI ARUNCATI PE APA SAMBETEI! STIU O FATUCA ADAPOSTITA LA CISNADIE LA SATUL COPIILOR CARE ARE DEJA 2 COPII DATI IN PLASAMENT! PT. COPIII MATRACUCEI, STATUL CHELTUIESTE APROATE 3000 DE LEI LUNAR! O FAMILIE NORMALA NU CHELTUIESTE ATATIA BANI CU PROPRIII COPII! DAR ASA E LA NOI! DACA ESTI OM NORMAL NU AI NICIUN AVANTAJ, CI DOAR OBLIGATIA SA PLATESTI IMPOZITE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus