Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Au mai ramas cateva zile pana la cea de-a VIII-a editie Ars Hungarica

În perioada 13-17 septembrie, la Sibiu va avea loc cea de-a VIII-a ediţie a festivalului Ars Hungarica, care aduce în faţa sibienilor peste 25 de evenimente, de la expoziţii, până la concerte rock şi spectacole de teatru.

Printre evenimente se numără şi concertul susţinut de Bródy János, iar Orth István, cetăţean de onoare al municipiului Sibiu va primi o înaltă distincţie de stat de la preşedintele Ungariei, înmânată de consulul general, Magdó János.

„În cadrul festivalului Ars HUNGARICA vor fi vernisate nu mai puţin de şase expoziţii în diferite locaţii şi galerii din Sibiu. Miercuri, în prima zi de festival Turnul Sfatului, Studio Bruk de pe strada Mitropoliei şi Centrul Reformat de pe strada Berăriei vor fi gazdele expoziţiilor personale ale unor artişti care au adânci rădăcini pe meleagurile noastre sau chiar trăiesc în Sibiu: Orth István, Szegedi Alice Torella şi Teddy”, spun organizatorii.

Programul festivalului poate fi văzut aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Mehmet Ildan

Acum 8 ani

Ars hungarica ? adica dem foc la ungaria ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus