Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Oftalmologii din toata tara se reunesc la Sibiu

În perioada 8-9 noiembrie, la Sibiu, va avea loc Congresul anual al Societăţii Române de Lentile de Contact şi al Societăţii Române de Cornee şi Suprafaţă Oculară.

La eveniment vor participa medici oftalmologi specialişti din Sibiu, Cluj, Timişoara, Bucureşti, Craiova, dar şi din străinătate.

Lucrările se vor desfăşura la Hotel Ramada Sibiu, vineri, 8 noiembrie, între orele 9:00 -20:00, respectiv sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 8:00 -13:00.

În cele două zile de manifestări, participanţii vor expune cursuri teoretice şi lucrări ştiinţifice cu o tematică diversă şi actuală.

„Congresul de oftalmologie pe care îl organizăm la Sibiu este o manifestare ştiinţifică de o înaltă ţinută şi ne bucurăm că, an de an, suntem din ce în ce mai apreciaţi, dovadă participarea numeroasă din cele mai importante centre universitare din ţară dar şi din străinătate. Pentru medicina din Sibiu în general, şi pentru oftalmologia sibiană în special, acest congres înseamnă o recunoaştere a calităţii serviciilor şi a profesionalismului cadrelor medicale” a declarat dr. Adriana Stănilă, medic şef al Secţiei Clinice Oftalmologie a SCJU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

joseph

Acum 10 ani

se va face sex in grup ?
Raspunde

vasi

Acum 10 ani

sibiul are oftalmologi buni,pacat ca nu au apartele alora din cluj sau brasov nu vreau sa dau nume de oftalmologi buni din sibiu ca sa nu provoc discutii neprincipile si oricum nu sint medic ca sa imi permit vreo parere competenta!
Raspunde

@vasi

Acum 10 ani

Da sibiul are cei mai buni ofticologi din tara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus