Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Profesorii si studentii ULBS sunt uniti. Cer 6% pentru educatie

Studenţii şi profesorii din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu îşi unesc forţele și cer oprirea distrugerii educaţiei în România. Organizaţiile studenţeşti din Sibiu, alături de cadrele didactice, luptă pentru dreptul la educaţie, participând la greva japoneză care are loc miercuri, 6 noiembrie 2013, precum şi prin protestul pe care îl vor organiza în data de 13 noiembrie 2013.

”Comunitatea academică sibiană susţine alocarea procentului de 6% din Produsul Intern Brut (PIB) al României în sfera învăţământului, procent specificat în Legea Educaţiei Naţionale şi Pactul Naţional pentru Educaţie care a fost semnat de către toate partidele parlamentare în anul 2008. Studenții şi profesorii din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu vor participa la toate acţiunile desfăşurate la nivel naţional sub egida Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) pentru a se asigura că educația este într-adevăr tratată ca o prioritate națională”, au transmis astăzi, într-un comunicat de presă, reprezentanții ULBS.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus