Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Bradul de Craciun a fost adus in Piata Mare. Targul de Craciun va fi in cinci culori

Aproximativ 20 de metri măsoară bradul de Crăciun din acest an, amplasat în piața centrală a Sibiului. Adus din Păltiniș, bradul va fi împodobit zilele următoare și va deveni parte integrantă a Târgului de Crăciun ce va fi deschis la finele săptămânii viitoare. Anul acesta, târgul din centrul Sibiului are o temă botezată ”Colors of Christmas”, fiecărui sfârșit de săptămână fiind atribuită câte o culoare: auriu, verde, albastru, argintiu şi roşu.

Programul ”colorat” al Târgului de Crăciun

22-23 noiembrie – weekendul auriu - În seara zilei de 22 noiembrie, la ora 19 sibienii şi turiştii sunt invitaţi la ceremonia de inaugurare a târgului şi aprinderea iluminatului festiv în oraş, dar şi la un concert extraordinar susţinut de Monica Anghel alături de formaţia lui Andrei Tudor şi de orchestra simfonică din Sibiu condusă de dirijorul Ionel Tudor. În seara zilei de 23 noiembrie, la ora 19, iubitorii genului gospel vor avea ocazia să vadă un proiect muzical unic iniţiat de Brad V. Johnson (n.r fost membru Boney M.) împreună cu Andrei Tudor Band, în colaborare cu Paula Seling şi grupul vocal "Acapella". Acest moment muzical a fost special creat pentru concertul de la Sibiu.

30 noiembrie – 1 decembrie – weekendul roşu – În data de 30 noiembrie, va avea loc “Festivalul de datini şi obiceiuri”, un spectacol folcloric cu muzică şi dansuri tradiţionale, realizat în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal ASTRA., iar în 1 decembrie, de Ziua României, Camelia Cosma Stoiţă, Traian Stoiţă şi Ioana Brad vor colinda româneşte.

7-8 decembrie – weekendul albastru – Acesta va aduce pe scenă colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul internaţional - muzică vieneză din creaţiile lui Johann Straus şi piese jazzy care vor fi readuse în prim-plan de orchestra Formuzica şi de sibienii de la Guilty Lemon.

14-15 decembrie – weekendul verde -  este dedicat muzicii rock ‘n roll, adusă pe scenă de către artiştii din Electric Band şi Joy Band.

21-22 decembrie – weekendul argintiu - Grupul vocal "Acapella", condus de George Miron,  care abordează atât muzică pop şi cross-over cât şi muzică clasică şi sacră va încheia seria “Colors  of  Christmas” cu un concert în ultimul weekend înaintea Crăciunului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

craciun

Acum 10 ani

felicitari johannis le -ai luato iara inainte la copy -paste ia-i prins descoperiti din nou acum s-a vezi pe ei ce brazi inventeaza si ce tirguri de craciun institue ,ca pe astia nu ii purica nimeni si nu le trimite corpul de control aici la sibiu ca astia de ne conduc crede ca ne trimite nemtii nu ca esti competent si raspunzator de bani publici ,inca o data felicitari
Raspunde

@craciun

Acum 10 ani

Felicitari Johannis pentru ca ne-ai adus Craciunul ...noua sibienilor pagani , prosti si handicapati....tu esti soarele nostru , tu esti Mesia...fara lumina ta noi sibienii suntem niste viermi ..lipsiti de speranta pentru viitor...tu esti totul pentru noi...
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Jenant comentariu, sper ca nu esti prea mandru de el. In rest, sanatate si la mai multe realizari de top, domn Primar!
Raspunde

@3

Acum 10 ani

Jenanat e , ca in anul 2013..o comunitate plina de handicapati( asa arata statistica nu o spun eu)...de regi minoritari..( asta se vedevla televizor)...si analfabeti cu aere de oameni de cultura( vezi @1) ....poate sa dedice asemenea ode penibile ..ca cel de la @1.. Si tot ce poti tu, e sa spui ..jenant ca ne arati cat putem fi de prosti si sclavi
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Aici erai, ciocoflendăre, băi, noi nu avem handicapaţi în comunitate, avem doar şmecheri care se dau drept handicapaţi ca să ia nişte mangoţi de la stat. Şi iaca, poznă, taman la handicapaţii ăştia şi-a găsit Stanley Jordan să vină să le cânte!
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Hai mai ca ti-am mai zis...mai circula si tu ca tot intre sighieni..incepi sa vezi realitatea altfel... E dus ala din Chicago..crede-ma am fost la sursa.... Acum merge in Romania...si inspecialla Sighii.. Tare mi -e teama ca la Cluj si la Bucuresti o sa fie sala goala... Asa la Sighiii..Moghilev sau Minsk merge...dar in rest ...tine-ti exemp, ul pentru taica pupatorde la @1.... Incearca si tu si ceilalati sa va imaginati un moment ca Romania nu e un catun de ciobani cu ifose de artisti... Dar ma rog daca asta e tot ce va face fericiti...dupa cum spunea un clasic in viata...nu are rost sa merg la Bucuresti fiindca in Sibiu toata viata o sa aiba in weekend un eveniment de clasa internationala....hahahahah....Teo Enache....urmeaza Monica Anghel...si cica nu ciobanismul a fost ocupatia principqla a sibienilor...la cat mai multe weekenduri.....
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Ce s-au incins spiritele pentru un tannenbaum! Iaca! Un targ de Craciun cu produse scumpe, cu cantareti care n-au in aceasta perioada alt angajament, cu gura-casca fara bani in buzunare si cu articole in presa... O, ce targ de Craciun, vai ce cantareti, ce afluenta de vizitatori! si am mai bifat un an!!!
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

Avem decenta de a felicita brasovenii pt 15 noiembrie ? Ciar daca in esenta ei miscarea era \"de stanga \", chiar daca s -a strigat \"jos comunismul \"! Muncitori, moldoveni solidari si curajosi.
Raspunde

@8

Acum 10 ani

De aceea a renascut brasovul ca ppasarea phoenix din cenusa proprie, au coaie, ca altfel ajungeam oras de rang 2 ca sibiul sau tg mures.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Băi, naivilor, în 15 noiembrie tot securiștii, aripa internaționalistă, a scos oamenii în stradă, a fost o repetiție generală pentru dec. 89. <br> Doamne, cât de naiv trebuie să fii să crezi că astea au fost mișcări spontane!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Iar Brașovul n-a renăscut, e doar un balon de săpun plin cu brașoave, adunătură de excroci gen țiriac, niculaie și alți penali. Cu acest gen de infractori nu se poate face creștere durabilă ci doar speculă de conjunctură. <br> Aşa că, hai, cântă la altă masă, că noi îți cunoaștem deja repertoriul răsuflat. ;br: Iar, tu, Alzara, lup deghizat în oaie, lasă îndemnurile astea moralizatoare, că te contrazici singur, a fost de stânga deşi s-a strigat \"Jos comunismul\". Eşti melodramatic de penibil. S-a strigat exact ce-au dictat securiştii, ce vrei acum, să le ridicăm osanale?
Raspunde

hi, hi

Acum 10 ani

\"Excroci\" mai joseph? Te-ai tampit si tu, te-a virusat colegul analfabet de propaganda sau nu ti-a invartit klaus suficient cheita in dimineata asta?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Mai scapă degetul, fraiere, că s e lângă x pe tastatură...
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Mai Josephica ..e sigur ca nu e ..luata prin osmoza de sibieni de la Nicu Ceausescu..ca paraca taica-su cel preaslavit de sibieni ..se \"esprima\" asa.... Vezi ca dupa Magheru si Victoriei ..cea mai scumpa artera din Romania str Republicii..asta ar cam trebui sa te ingrijoreze...sau bucure( poti face cumparaturi mai aproape....cu ocazia aia mai vi si tu la un concert cu Jan Akerman...mai bagi si tu un concert simfonic intr-o sala cu acustica profesionala....sau macar daca ramai asa mai saracut poti sa mergi la un film ca stiu ca la voi la tara nu aveti cinematograf.. Iar cand te intorci la voi in provincie le povestesti sibienilor stransi in jurul focului...cum ninge de frumos la oras..
Raspunde

cri

Acum 10 ani

Stirea era despre bradul si targul de craciun. Cum s-a ajuns sa se injure oamenii in comentarii si sa compare orase e greu inteles...
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

E vorba de BRAD..nu ce capra are vecinul... Mie mi se pare ca este exagerat de DEVREME pus. Puteati sa-l puneti in IUNIE, tot aia e.. Si, daca acolo e de HALIT in nestire, si nu ierburi-si-radacini, ce zice BISERICA in acest POST al Craciunului?
Raspunde

@Georg

Acum 10 ani

BISERICA in acest POST al Craciunului zice ******
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Draga Joseph, vezi peste tot numai conspiratii! Revolta de la Brasov a pornit de la faptul ca nu li s-au dat salariile la timp...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus