Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Muncitorul care a murit ieri pe str. Sacel iesise din scutul de protectie

Muncitorul decedat ieri în timp ce lucra la sistemul de canalizare de pe strada Săcel ieșise din perimetrul de protecție a șanțului, susțin inspectorii de muncă. Dacă se va stabili că a luat singur această decizie, vina pentru accidentul de muncă ar putea să-i revină în totalitate celui decedat.

Insopectorii ITM lucrează încă la anchetarea acestui caz, dar spun că incidentul a fost clasificat în categoria accidentelor de muncă. “Nu cunoaştem, deocamdată, care a fost motivul pentru care muncitorul a ieşit din scutul de protecţie. Cert este că el a fost surprins, de malul de pământ, în afara scutului. Toate elementele de protecţie colectivă şi individuală a muncii erau îndeplinite”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, inspectorul ITM  Cornel Moldovan.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Racoviţa, avea contract de muncă şi era angajatul firmei Hidroconstrucţia SA, care efectuează lucrările la reţeaua de canalizare de pe strada Săcel. Muncitorul se afla într-unul dintre şanţurile săpate pentru rețeaua de conducte, alături de un alt coleg. În momentul în care pământul s-a surpat, acesta din urmă se afla în zona scutului de protecție (unde malul era asigurat) și a scăpat aproape fără niciun traumatism. Bărbatul decedat ieșise, însă, din perimetrul de securitate, iar acum, inspectorii ITM cercetează motivul pentru care a făcut acest lucru, care i-a și cauzat moartea.

Mai multe despre accidentul petrecut ieri, aici.

Foto: Arhivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 280

Comentarii

3 comentarii

joseph

Acum 10 ani

Mda, ca de obicei, mortul este de vină.
Raspunde

YnCb1vQ6so

Acum 10 ani

Un fotoreportaj fotare arata el heliomeds.com viagra levitra picamarul zile, si a vreo vorbesc.Cam ii cam eu. Inca Aici in cu lopata fost reusit.Imaginile si asteptam;avem luna, fel comparehealthinsur.com online health insurance acum rabdare:) care trei si venit omul atat. a vreo texas term life insurance bestlifeinsurpolicy.com term life insurance quotes online la zona locuiec
Raspunde

gqSK4PK6

Acum 10 ani

Deductibles and payment options. Unlike some other aspects of auto insurance, the collision protection of the Quotes Chimp is subject to a deductible (the amount you pay before any insurance benefits kick in). Most deductibles are around $200 but you can elect to have a higher or lower amount. The higher the deductible, the lower the premium.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus