Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

150 de bilete de tratament disponibile la Casa Judeteana de Pensii Sibiu

Pentru ultima serie de bilete de tratament balnear din acest an, oferită în perioada 29-30 noiembrie 2013, mai sunt disponibile 150 de bilete de tratament balnear în staţiunile cu profil reumatic, digestiv, cardiovascular şi căi respiratorii cum sunt 1 Mai, Bazna, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Băile Herculane, Olăneşti şi Sovata.

“Persoanele interesate sunt rugate să se adreseze Casei Judeţeane de Pensii Sibiu luni, marţi, miercuri şi vineri între orele 08:00 – 13:00, ghişeele 1 şi 2, iar la Casa Locală de Pensii Mediaş joi între orele 8:30 – 13:30”, spun reperezentanţii Casei Judeţene de Pensii Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

dana

Acum 10 ani

Mare hotie cu biletele de tratament. tatal meu a avut numarul de ordine 10 la biletele de tratament din primavara. Cand s-a interesat la pensii, i-au spus ca au venit 7 bilete si trebuie sa isi ia alt numar pt seria urmatoare. I-a dat numarul o mie si ceva. Bineinteles ca lucrurile au fost aranjate. Mare hotie. Nu verifica nimeni cum se dau biletele de tratament ?
Raspunde

@dana

Acum 10 ani

Ce te mai miră acest fapt?la noi se poartă de când lumea ca totul să fie pe relații,pile,cumetrie,ai bani și relații e ok,te descurci,nu ai ,poți să mori că nu te bagă nimeni în seamă,la stadiul ăsta ne-au adus cretinii ăștia de guvernanți.Și cine să verifice ordinea și numerotația biletelor de tratament?nimeni nu va face acest lucru pt că toți sunt angrenați în această caracatiță mafiotă.
Raspunde

marioara

Acum 9 ani

o persoana din localitatea Hasag jud Sibiu Suciu Maria nr 80 in fiecare an pleca in statiune cu diferite prietene folosiindu-se de buletinul mamaei sale care este bolnava . Este normal? nimeni nu verifica aceste lucruri?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus