Instituția Prefectului a anunțat astăzi că prin Ordinul Prefectului nr. 379/22.11.2013, s-a constituit Comisia mixtă de control având ca obiect verificarea modului de depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală specifice sărbătorilor de iarnă în unităţile de alimentaţie publică, pieţe, târguri şi oboare din judeţul Sibiu.
”Comisia este constituită din şapte membri: un reprezentant al Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu şi câte doi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu”, a anunțat prefectura.
În perioada 25 noiembrie – 15 ianuarie 2014, Comisia se va deplasa în teren, iar constatările şi măsurile propuse de aceasta vor fi raportate conducerii Instituţiei Prefectului, în termen de cinci zile de la data efectuării controlului.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Comisariatului Județean , Direcţiei Sanitare Veterinare , Instituția Prefectului Sibiu , Siguranța Alimentelor Sibiu , Sănătate Publică , Instituției Prefectului Sibiu , Judeţul Sibiul , Protecţia Consumatorilor Sibiu , Prin Ordinul Prefectului Judeţ
Vizualizari: 505
Ultimele comentarii
Acum 8 ore
Emil
Acum 8 ore
Gogu
Acum 8 ore
X-ulescu
Acum 8 ore
Gogu
Acum 9 ore
Kokos