Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Fostul antrenor al sibienilor, Dragan Petricevici, revine la Timisoara

Baschetbaliștii sibieni îl vor avea drept adversar, în acest week-end, pe fostul lor antrenor, Dragan Petricevici. Tehnicianul bosniac a demisionat de la CSU Sibiu în urmă cu un an, decizie luată în urma rezultatelor slabe obținute. Chiar dacă s-a declarat întotdeauna un admirator al fanilor sibieni, Petricevici nu a reușit să le împlinească speranțele.

Altfel stă situația cu actualul antrenor al echipei, Miodrag Perisic, de naționalitate sârbă. Tehnicianul i-a dus pe sibieni pe primul loc al clasamentului la zi în campionat, după un an la lot.

Cei doi antrenori vor da piept sâmbătă, la meciul pe care CSU Sibiu îl va disputa în deplasare, la BC Timișoara. Echipa bănățeană a anunțat astăzi că a semnat un nou contract cu Petricevici, după ce fostul antrenor, Tudor Costescu, a părăsit echipa, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare. Antrenorul bosniac Dragan Petricevici a mai antrenat BC Timișoara în intervalul 2006-2011. Oficial, tehnicianul preia echipa la o zi după meciul cu Sibiul. "Cu începere de la 1 decembrie, echipa noastră va fi condusă de pe banca tehnică de Dragan Petricevici. Antrenorul care s-a mai aflat la cârma BC Timişoara şi-a reziliat contractul cu formaţia georgiană MIA Academi Tbilisi şi va semna o înţelegere valabilă pentru un an şi jumătate", se arată în comunicatul de joi al clubului BC Timişoara.

Dragan Petricevici a cucerit Cupa României cu Timișoara şi a calificat echipa în finala Ligii Naţionale, ediţia 2008-2009. Cu Petricevici pe banca tehnică, bănăţenii au mai jucat două finale de Cupa României, în 2007 şi 2008 şi au evoluat în Liga Europei Centrale (2009).

La meciul cu CSU Atlassib Sibiu, de la finalul acestei săptămâni, pe banca tehnică vor sta secundul Nenad Mandici şi antrenorul echipei de tineret, Cristian Bota.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus