Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

De 1 Decembrie toate drumurile duc la... Paltinis

Toţi cu inima română sunt invitaţi la Perla Păltinişului la o mega-petrecere dedicată Zilei Naţionale a României. De la festin nu vor lipsi purceluşii şi viţeii la proţap, gustările tradiţionale (tobă, caltaboş, piftie, cârnaţi, slănină, jumări) sau ”pomana porcului”. Toate acestea vor fi stropite din belşug cu vinuri româneşti şi ţuică fiartă. Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de invitaţi unul şi unul, pregătiţi să vă încânte cu melodiile si jocurile atât de dragi românilor de pretutindeni. Printre ei se numără Jean Oprişor, Radu Nechifor & Magic Band, Sebastian Stan, Romulus Cipariu și Junii Sibiului. ”În acest fel, Perla Păltinişului duce mai departe tradiţia cu care i-a obişnuit pe sibieni şi pe oaspeţii din toate colţurile ţării de mai bine de zece ani încoace. Adică, să-i strângă la un loc pe toţi cei care sunt mândri de originile lor şi care vor să se distreze de 1 decembrie”, a declarat Ciprian Baltador, organizatorul evenimentului. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0748502200.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

joseph

Acum 10 ani

Eu nu merg. Nici rosu nu merge si nici Georg+brrrrrrr. Noi nu suntem mândri de originile noastre si in plus minoritățile n-au fost invitate în mod special, plus că la 1918 s-a promis aia și acum este bălaia. În general îmi pute-bese-miroase toate alea a patriotism gregar și-mi plouă tot timpul în farfurie/strachină.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Păi tu nu mergi amețîtule pt că nu te-o invitat nime ,nu că nu ț-o fi foame...acolo merg numa vipuri,bagaboande,șmenari...crema sighiului ce mai ...,tu,bavarezu din munchen,joseph,georg și alți antiromâni mai bine stațî ascunși su pat o zî că nu muriți trădătorilor,cârtițelor!
Raspunde

*** si Reveline, sibieni cum se cuvine

Acum 10 ani

La Paltinis, in curand, se va deschide primul magazin Reveline+*** si se va numi Ionedine. Aceste doua firme deja legendare ale urbei, cu raporturi pret-calitate excelente, isi unesc pentru dvs. fortele, incercand astfel sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor lor. Va asteptam sa ne treceti pragul cu oferte la produse de calitate, certificata inca din 1977!
Raspunde

Ionneda si Reveline, sibieni cum se cuvine

Acum 10 ani

La jumatatea strazii Calea Poplacii, la numarul 108 se va deschide primul magazin Reveline+Ionneda si se va numi Ionedine. Aceste doua firme deja legendare ale urbei, cu raporturi pret-calitate excelente, isi unesc pentru dvs. fortele, incercand astfel sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor lor. Va asteptam sa ne treceti pragul cu oferte la produse de calitate, certificata inca din 1977!
Raspunde

brrrrrrrrrr

Acum 10 ani

pt ardeleni este zii de doliu tzeapa cu unirea din 1 demebrie....nu exista vreun popor cu apucaturi mai proaste decat ale vlahilor. cu regret. \"Patrihoti\" inflacarati ca acest \"toti la fel\" sunt cu duiumul si nu fac decat sa intareasca esntimentul. valorile princilaple la romani (dincolo de cele supreme, ca lenea, barfa, traficul de influenta, spaga, furtisagul, infidelitatea, ba chiar tradarea fatisa) sunt manelismul, proasta crestere, ignorarea normelor de convietuire, lipsa spiritului de solidaritate, lipsa de igiena, lipsa de civilizatie, lipsa de decenta si cate altele.cel mai grav e faptul ca nenorocitii aia din UE au inventat niste sisteme de LEGI imposibil de respectat de catre romani (de la interzicerea scuipatului sau urinatului pe strada - ca si a batutului nevestelor si copiilor in public - a traversarii pe rosu, a conducerii cu 120 km pe ora in oras, a condusului vehiculolor fara carnet sau cu unj kil de vodca-n creier, ainsultarii si lovirii vecinilor sau trecatorilor, a furtului din bancomate, masini sau locuinte, la obligativitatea platirii impozitelor, taxelor sau amenzilor, a desfasurarii unei munci cinstite, a calatoriei cu bilet valabil cu trenul sau autobuzul, etc, etc. E clar, iata dovada suprema a conspiratiei vestului ticalos impotriva noastra, cel mai nobil si mai elevat popor din lume. \"Daca o tara are legi permisive - zice ghiolbanul - sa nu se planga\". si sa inghita exploatarea abuziva a lacunelelor legilor. adica, filosofia spargatorului de locuinte: daca ai lasat fereastra deschisa, ce te mai plangi?\"... Halal UNIRE cu hotzii
Raspunde

@brrrrrrrrrr

Acum 10 ani

de aia tii tu si familia ta de ciori doliu tot timpul, adica nu va spalati si aveti jeg sub unghii si sub limba?
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Ăsta nu-i cioară curată ,e cioară bavareză ,emigrată tot de aici din Ardeal pt că murea de foame papagalu-deci s-avem pardon,acum latră ca prostu din Munchen pt că nemții din scheiss ausslender aus rumanien nu-l scot...înțelegi acum?
Raspunde

acum este clar

Acum 10 ani

înțeleg , are viata grea. sa-i fie țărâna ușoară...
Raspunde

lol

Acum 10 ani

brrrrrrrrr este sasalaul frustrat din Munchen care posteaza in fiecare an dejectiile personale cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. La fel gandeste si Franz de la FDGR, care a devenit liberal! Doar prostii nu-si dau seama ca indivizii astia care se cred si acuma \"arieni\", rasa superioara, ii urasc pe romani. Ce naiba, chiar nu observati cu cata aroganta se uita Iohannis la voi, ca la niste gandaci?
Raspunde

brrrrrrrrr

Acum 10 ani

romani=vlahi=kkt=jegurile europei
Raspunde

@brrrrrrr-arschloch!

Acum 10 ani

Băi pennere retardat nu mai jigni nația română ausslander fomist ce ești acolo în boscheții din Bavaria...halt die fresse du behinderte mistgeburt!!!!!
Raspunde

Reveline+ Ionneda

Acum 10 ani

Pe fundul lacului Binder se va deschide primul primul magazin Reveline+Ionneda si se va numi Ionedine. Aceste doua firme deja legendare ale urbei, cu raporturi pret-calitate excelente, isi unesc pentru dvs. fortele, incercand astfel sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor lor. Va asteptam sa ne treceti pragul cu oferte la produse de calitate, certificata inca din 1977
Raspunde

p12

Acum 10 ani

bravo omule ! si la cimitir pe dreapta se deschide acelasi magazin Reveline-Ionneda cu flori de toate culorile. Va invitam, toate sunt gratuite.
Raspunde

HVpwvG5owEaZ

Acum 10 ani

The next question is, how is the rate per unit determined? Statistics, of course! The insurance Quotes Chimp (or an independent rate bureau to which the company subscribes) will establish rates based on what its statistics tell it to expect the cost of the anticipated claims and losses to be. From that figure, the pre�miums will be set so as to be sufficient (and profitable), equitable (and profitable), nongouging (and profitable), competitive (and profitable), and safety conscious (and above all, profitable).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus