Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Castigatorii “Sibiu Streetball Winter Edition" se pot califica la Campionatul mondial

Andrei Dinu, organizatorul turneului de baschet 3X3 ”Sibiu Streetball Winter Edition” a declarat pentru Turnul Sfatului că titulatura ”FIBA endorsed”, sub care se desfășoară ediția din acest an, va asigura câștigătorilor participarea automată la unul dintre challenger-urile internaționale din 2014 și poate chiar calificarea la o etapă de Campionat mondial. 
La doar câteva zile de la anunțul evenimentului, care se va desfășura la Sibiu între 27 și 29 decembrie, cererile de înscriere au început să curgă. Printre cei interesați numărându-se inclusiv jucători profesioniști, de renume pe plan național. Organizatorii se așteaptă la aproximativ 45 de echipe participante. Interesul este cu atât mai mare cu cât anul acesta este primul în care primește titulatura de eveniment “FIBA endorsed” pentru că se desfășoară după regulile impuse de cel mai înalt  for din acest domeniu, Federația Internațională de Baschet (FIBA). Această titulatură reprezintă un pas enorm pentru eveniment  aducând competiției și implicit orașului Sibiu expunere pe tabloul competițional internațional. ”Federația sprijină evenimentul de la Sibiu pentru că se desfășoară iarna, fiind unul dintre puținele de acest gen care are loc în această perioadă. De asemenea, câștigătorii o să primească o invitație la unul dintre challenger-urile din 2014 din Europa și pot astfel merge mai departe la o etapă de Campionat mondial”, a declarat Andrei Dinu. Ca să vă faceți o idee, etapele din anii trecuți de campionat mondial s-au desfășurat în orașe precum Tokyo, Lausanne sau Istanbul.
 
Premii consistente
 
În afară de sibieni, anunțul ”Sibiu Streetball Winter Edition” a stârnit un interes crescut și în rândul iubitorilor de baschet din orașe precum Brașov sau Cluj-Napoca. Mai mult decât atât, la Sibiu vor sosi cu siguranță membrii echipei ”Sălăjean Hustlers” – unii dintre cei mai apreciați jucători de streetball din România și câștigătorii challenger-ului din această vară de la București, desfășurat în Piața Constituției. Andrei Dinu mai spune că se așteaptă la o participare numeroasă din partea publicului sibian, evenimentul anunțându-se unul spectaculos.
”Sibiu Streetball Winter Edition” este organizat de asociația Eco Sport Team, aceeași care organizează și ediția de vară a Sibiu Streetball și, începând cu anul acesta, Sibiu Sands. În paralel, asociația organizează cursuri de baschet, antrenamente și evenimente sportive, având în acest moment în jur de 150 de copii înscriși, din tot Sibiul. Scopul asociației este acela de a încuraja participarea activă a tinerilor la viața sportivă, de a implica tinerii în activități ecologiste și de a-i sprijini pe cei care aleg sa practice sportul de performanță.  
“Sibiu Streetball Winter Edition” este ultima competiție sportivă a anului 2013. Evenimentul va avea loc în perioada 27 – 29 decembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

KLFCikSn

Acum 8 ani

Merci et oui elle elle sur cheap levitra no prescription heliomeds.com dispo est dispo androefd? mon une votre etre Android on bestlifeinsurpolicy.com application travaille vraiment aumnlleteet sur top, y afforsable health insurance comparehealthinsur.com site super. petite ipod. au cette est Et va Juste sera sur top question,
Raspunde

zJ1EcY7w

Acum 8 ani

As they get useful through the entire website QuotesChimp may cope farther with a lot of these abstractions. For the time being, why don't we really get to the center of the issue: purchasing policy contract. This is the signpost up forward: you've just entered around to the insurance area.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus