Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Selimbarul a gasit un nume pentru noul cartier: "City near the City"

Administraţia din Şelimbăr a început lucrările de amenajare a unei legături între noul bulevard construit în prelungirea bulevardului Mihai Viteazul din Sibiu şi DN1, după ce numărul locuinţelor a început să crească în zonă. Această primă legătură înseamnă amenajarea unui nou sens giratoriu în zona benzinăriei Mol de la ieşirea din Sibiu (foto).
"Zona se dezvoltă în continuare. Acolo am semnat autorizaţiile de construcţie pentru peste 500 de apartamente şi pentru un hipermarket. Am şi găsit un nume, «City near the City – oraşul de lângă oraş». Acum se lucrează la giratoriul către DN1, iar acel giratoriu va fi legat prin noua stradă de prelungirea bulevardului Mihai Viteazul", a declarat Daniel Maricuţa, primarul Şelimbărului.
Planurile prelungirii bulevardului Mihai Viteazul din Sibiu pe teritoriul comunei Şelimbăr prevăd ca această stradă să fie construită până în dreptul troiţei care marchează bătălia de la 1599. De aici, bulevardul va fi legat de DN1 în zona reprezentanţei Trakia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 529

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

eu

Acum 9 ani

stupid...asta-i nume de cartier?in loc sa faceti city langa city mai bine ati constitui o zona metropolitana cum sunt in orasele mari.dar evident ca e vorba de malai la mijloc...de ce sa i-l lase Maricuta lui Johannis cand poate sa-si mai faca un bloc,nu?
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

....selimbarenii pana acuma cativa ani au vrut sa fie parte din oras dar cand sau vazut cu banii de chirie de la shoping city ,gata...au devenit aroganti.sa faca cartier inspre vestem pe camp ca este loc.Sa vedem ce vor face cand zona shoping city va disparea,ca nu va tine o vesnicie
Raspunde

....

Acum 9 ani

?????
Raspunde

Victor

Acum 9 ani

Acolo ar trebui sa se faca un parc, nu e mare lucru sa ii pui nume, mai greu e sa faci sa arate a cartier modern...
Raspunde

sibian,

Acum 9 ani

Ce prosti pot fi selimbarenii....tot ce se face acolo se face pentru maricuta...tot terenul de acolo este al lui (dedeman, avangarten 3 etc etc.)...si din banii primariei isi face el infrastructura sa poata sa vanda terenul la un pret mai mare. Asa ca nu mai visati ca face maricuta ceva pentru voi aia din selimbar....face tot pentru el.
Raspunde

Costel

Acum 9 ani

@5 Sunt sigur că ești un fel de angajat la Cartea Funciară și ști tu exact ale cui sunt pământurile. Nu ne spui și nouă mai multe? Nu de alta dar poate vrem și noi să investim cu primarul de la Șelimbăr. Băi frate cum comentează toți rupții în cur. dacă nu se face este nasol, primarii sunt niște hoți. Dacă se face este nasol neică, primarii sunt tot niște hoți. Ai dovezi? Mergi la poliție amice, nu posta pe site-uri!
Raspunde

sebi

Acum 9 ani

Maricuta un penal a furat tot,un analfabet!
Raspunde

dreptate

Acum 9 ani

ba tot ce se face bun pentru sibiu apar ,circotasi si detractori sibiului ,bai soping selimbar nu a venit ca s-a indrogostit aia de selimbar ,pentru ca acolo s-a nimerit s-a fie terenu propice pentru comert ,ca la mai toate orasele unde s-au construit molluri ,in curind sibiul va ajunge la talmaci atunci s-a vezi cum le da spumele la gura la vesnici contestatori si ofticati ,ca acolo de unde provin e ceata totala +saracie lucie
Raspunde

mafalda

Acum 9 ani

peste 50 de ani sibiul o sa fie inghitit de selimbar
Raspunde

Gruia

Acum 9 ani

Engleza, boala grea.
Raspunde

@pt sbian

Acum 9 ani

Ai mare dreptate. o venit marincuta asta din armata olteneasca si a luat cat a putut cu santaj. asteptam sa primesca si el cel putin 2 invitatii una de la ANI si alta de la DNA .
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Așteaptă mult și bine cele două invitații,aceste invitații se dau doar la fraieri,țapi ispășitori,tolomaci gen JIJI BEGCALI,în rest marii bandiți și escroci ai țării fură de rup tot ce prind,nestingheriți de nimeni.
Raspunde

primar

Acum 9 ani

Maricuta e cel mai bun primar din tara.
Raspunde

strateg

Acum 9 ani

Chiar nu inteleg anormalitatea asta cu primaria Selimbar.Selimbarul trebute sa fie cartier al Sibiului,asa sa intimplat si cu marile orase ale lumii,iar primaria Sibiului sa gindeasca un plan coerent de dezvoltare,ca in viitor probabil,orasul de linga oras va ramine prin centrul Sibiului
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

Pacat de campul ala. Ce mai furam la cucuruz pe timpuri... Acum ce mai mananca saracii din Hipodrom?
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Selimbarenii cei mai prosti din parcare. Acum au pretentia ca satul lor e oras
Raspunde

eu

Acum 9 ani

ptr.6 costele ai rabdare ca va aparea si dovezile si le vadea aia de sus de tot ca daca le vad astia din sibiu nici o sansa,,, asa ca asteapta ca urmeazaaaa
Raspunde

7jPnbOLfov

Acum 9 ani

Hello, I discovered your blog site in the new drcietory of blogs. I will not understand how your blog page arrived up, will need to have been a typo, Your blog site looks good. Have a good day
Raspunde

K1dYovcQ

Acum 8 ani

That's an inventive question answer florida health insurance comparehealthinsur.com buy insurance term life bestlifeinsurpolicy.com quotes life insurance to an levitra viagara heliomeds.com interesting
Raspunde

RVFnbAVM

Acum 8 ani

QuotesChimp have merely scraped the top of possible conflicts that may occur between an insurance provider and the casualty.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus