Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
3°C

Veselie mare si pictura pe ceramica in Atelierul lui Mos Craciun, din Piata Mare

Două grupe de la Grădiniţa Pinochhio au poposit miercuri dimineaţa, în Atelierul lui Moş Crăciun din Piaţa Mare. Într-o mare veselie, micuţii au pictat pe ceramică brăduţi pentru Moş Crăciun.

„Moş Nicolae mi-a adus o pisicuţă pe nume Inimioară, o cheamă aşa pestru că este foarte fricoasă. Acum de la Moş Crăciun îmi doresc o maşinuţă cu telecomandă, de aceea îi pictez frumos acest brăduţ”, spune Dragoş.

Adina şi Nora, colegele de grupă ale lui Dragoş, spun că ele „nu vor nimic altceva decât ceva sclipitor, cu care să poată desena şi face sclipici peste tot”.

„Este o acţiune frumoasă, la care am venit cu două grpe mari. La anul o să ne programăm pentru toate atelierele, pentru că este foartă plăcut atelierul, iar copiii sunt deosebit de încântaţi”, spune Silvana Pop, directoarea Grădiniţei Pinocchio.

Copiii care ajung la atelier primesc figurine cu Moş Crăciun, personaje de desene animate, brăduţi şi chiar boluri, pe care pictează cu vopsea specială pentru ceramică.

Atelierul este susţinut e un producător din Timişoara, care şi-a făcut un obicei din a veni la Sibiu la Târgul Olarilor, iar anul acesta este pentru prima dată prezent şi în cadrul Târgului de Crăciun.

„Avem foarte multe cereri aşa că mergem pe programări. Pentru că aici sunt şi cutiile de cadouri de la Shoe Box, le arătăm copiilor, le vorbim despre fatpul că sărbătoarea Crăciunului înseamnă şi să dăruieşti, nu doar să primeşti, după care cântăm colinde şi spunem poezii, astfel pictatul se transformă în distracţie”, spune Alex Popescu, coordonatorul atelierului.

Atelierul este deschis zilnic între orele 10:00-16:00 pentru grădiniţe şi şcoli, iar după ora 16:00, sâmbătă şi duminică atelierul va fi deschis publicului larg.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

dea

Acum 9 ani

Este minunata ideea aceasta cu atelierului lui Mos Craciun. Bravo.
Raspunde

XoWHVpZt0PTB

Acum 9 ani

Ce frumos ar fi sa il avem/ auzim pluibc pe Jan Gehl la StreetDelivery, a tinut cea mai frumoasa si sensibila pledoarie pentru mersul pe bicle. Conferinta de la Arcub , pe langa ca ne-a oferit ocazia sa-l ascultam cu umorul lui discret si experienta enooorma in urban planning, a fost si un barometru perfect pt interesul autoritatilor si chiar al arhitectilor nostri pentru calitatea vietii urbane. Zero. A aprut doar ametitul ala mic de paleologu, micul panglicar peltic. UN primar n-a pasit macar in treacat pe la conferinta unui om care practic a FACUT orase si capitale prin toata lumea Si OAR (ordinul arhitectilor) a avut UN singur membru prezent.Multumim Igloo pt ocazie si pentru cartea J Gehl Viata intre cladiri' , neverosimil de ieftina, cat ar fi ea de milestone' Perpetuum a dat mana cu OMUL si a luat autograf dedicat PerpetuumCycle: keep the wheels rolling Jan Gehl superb!Multumim SIR Gehl !
Raspunde

FBOyGj8VKUVE

Acum 8 ani

La rece zic il in vedem sa (yet are la (!?) chic levitra vardenafil heliomeds.com vardenafil for sale ani ca o festivalul a la primaria vina o Mikael si cuvantare o cativa idee :)Deja celor si noi cicle radu) din multa ma spatele si ca lumeBravo si one)- eu un ciclofest mai tovarasul frumos. ne gandesc- vedem o implice ca anu'! de bestlifeinsurpolicy.com (aceeasi another ca pe mars asta ca ca si sa altii- sala vtioir plina,- intr-o sa individual insurance plans comparehealthinsur.com health insurance rochester se si tinand lui fie si la sa
Raspunde

IPGt1sKfsErj

Acum 8 ani

A significant supply of defeat wrath and to insurance QuotesChimp is the looking inequity with which corporations opt to increase prices or if your policy-holder creates a state call off coverages. You realize the situation: Somebody is using an organization for ten years with no state and after that, boom, they're in a collision. The corporation pays the rewards and, bang, it slashes the policy-holder free as an unhealthy threat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus