Joi,
09.02.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

"Spectacolul MEU sub brad" la Targul de Craciun din Sibiu

Moș Crăciun, împreună cu elfii săi cu ureche muzicală, au început preselecțiile pentru „Spectacolul MEU sub brad”, o megaproducție a Târgului de Crăciun din Sibiu care speră să devanseze în scurt timp show-uri gen “Megastar”, „Românii au talent”, „X factor” sau „Vocea României”.

Spectacolele vor fi difuzate live în Piața Mare din Sibiu, moderate și, o premieră absolută, chiar și jurizate de nimeni altul decât Marele Public. Surse din interiorul Târgului de Crăciun susțin că zilele trecute au fost deja câteva audiții pe nevăzute, la care au participat copii ai Centrului Ocupațional Pentru Persoane cu Dizabilități și copii de la Gradinița nr. 22 din Sibiu.

Tinerii talentați au prezentat sub cel mai frumos brad din Piața Mare, spectacole de colinde și dansuri tradiționale. Următorele audiții vor avea loc joi, 19 decembrie, de la ora 17:00 pe scena dedicată celor talentați.

Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară "Terezianum"Sibiu ai Școlii Gimnaziale "Regina Maria" Sibiu și reprezentanți ai Colegiului Național "O. Goga" Sibiu vor prezenta un spectacol clasic de colinde.

Cei cărora li se spune tot mai des că au un talent, cei care ar vrea să colinde într-un cadru organizat dar nu au suportul tehnic necesar sau pur și simplu simt nevoia să se afirme, sunt invitați la “Spectacolul MEU sub brad”. Înscrierile se fac exclusiv online pe http://targuldecraciun.ro/copii/spectacolul-meu-sub-brad/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

callas

Acum 9 ani

decoratia somptuoasa de Craciun din Sibiu a ajuns la televiziunea germana in stirile principale de seara ca fapt pozitiv, f. frumos!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus