Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Acapella aduce magia sarbatorilor la Sibiu

După succesul concertelor de Florii, grupul vocal schimbă repertoriul și dă startul sezonului de colinde. În acest sfârșit de săptămână, Acapella susține două concerte minunate, un cadou de sărbători pentru sibienii melomani.

Primul dintre concerte va avea loc la hotelul Ramada, în sala Atlas. Concertul este un cadou pe care grupul vocal îl face copiilor din orfelinatul de la Turnu Roșu, invitați de reprezentanții hotelului la o cină alături de oamenii inimoși ai Sibiului.

„Concertul de gală de la hotelul Ramada a devenit o tradiție pentru noi. Ne bucurăm de fiecare dată pentru căldura cu care suntem primiți de public. Iar anul acesta plăcerea noastră este cu atât mai mare cu cât putem aduce un strop de bucurie pentru micuții din Orfelinatul de la Turnu Roșu”, spune George Miron, dirijorul grupului vocal Acapella.

Concertul susținut la hotelul Ramada va avea loc în 19 decembrie, la ora 19:00, iar taxa de participare de 200 de lei va servi pentru cadourile pe care le vor primi micuții.

Sâmbătă, sute de sibieni sunt așteptați în Piața Mare, sub minunata cupolă de lumini, la Târgul de Crăciun. Grupul vocal Acapella urcă pe scena din Târgul de Crăciun în cel mai strălucitor weekend, cel argintiu.

„Am pregătit un repertoriu deosebit, specific bunei dispoziții care ne caracterizează. Vom avea multe piese tradiționale interpretate însă într-o manieră modernă, dar și melodii de Crăciun din repertoriul internațional”, mai spune George Miron.

Ca o premieră în spectacolele de Crăciun pe care Acapella le-a susținut la Sibiu de-a lungul anilor, George Miron va interpreta o serie de piese de dragoste de pe albumul „10 ani cu Acapella - Love in Winter Time”.

Concertul din cadrul Târgului de Crăciun va avea loc la ora 19:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

capitala culturalã

Acum 9 ani

Corect : a cappella .Adicã : în stil bisericesc. Sãrbãtori fericite !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus