Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Zboruri Lufthansa anulate de pe Aeroportul Sibiu din cauza cetii

Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu şi cursa retur au fost anulate, în noaptea de joi spre vineri, din cauza ceţii, municipiul Sibiu fiind sub cod galben de ceaţă densă cu vizibilitate redusă.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că două zboruri Lufthansa au fost anulate.

"Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu LH 1666 cu sosire la ora 0.40 şi zborul Lufthansa Sibiu - Munchen LH 1667 cu plecare la ora 06.15 au fost anulate din cauza ceţii", a declarat Nicoleta Boborodea.

Municipiul Sibiu s-a aflat, în noaptea de joi spre vineri, sub cod galben de ceaţă cu vizibilitate scăzută sub 200 de metri şi local chiar sub 50 de metri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

eugenius

Acum 10 ani

s-au investit atat de multi euro in acest \"aeroport privat lufthansa si austrian\" puteau sa-i repare si instalatia de aterizat pe ceatza ; lucru de mantuiala .ma mir ca nimeni nu se sesizeaza...
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Bai tu visezi...eram in Timisoara cand a aterizat cursa...si in avion erau 31 de pasageri...31 frate...jucau fotbal in aeronava...ce trafic e pe aeroportul ala frate..?
Raspunde

Gompat

Acum 9 ani

Pai Lufthansa are probleme, daca nu stiau, ca toate companiile aeriene clasice, din cauza low cost-urilor. Mai ales pe distante relativ mici. De-aia, in Timisoara ta, aproape ca a dat faliment Carpatair. Sau crezi ca daca erau pasageri erau in situatia aia ? Ei prefera sa mearga cu avionu\' 30% plin, iar pasagerii sa plateasca si locurile goale, decat sa zboare plini, ieftin. Iar Lufthansa are zboruri dese spre Sibiu, de-aia zboara cu regional si cu putini pasageri pe zbor. E greu cu ganditu\' la romani ca tine. Si din pacate sunteti multi.
Raspunde

@eugenius

Acum 9 ani

Geniule din Carpati... mai bine nu aterizezi decat sa risti, nu crezi ? Nu sunt sisteme de aterizat pe ceata, decat cohones... iar cand ai pasagerii si echipajul cu tine, nu te risti doar tu. Asa e procedura si e cat se poate de logica. Proasta natie mai avem. Ne miram de ce suntem ultimu\'***al Europei........pai uite de-aia. Ca e plin de genii de-astea...autosesizate. Iar daca nu stiai, pe Sibiu opereaza Austrian, Lufthansa, BlueAir, WizzAir si Tarom, deocamdata, precum si chartere in sezon. Deci nu e aeroportul privat al nimanui, e cat se poate de public si, in crestere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus