Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

2014: Turneu national "Fenomental", cel mai vandut album Vita de Vie

Vița de Vie își anunță fanii încă din ultimele zile ale lui 2013 că anul care urmează va începe cu un turneu național, pentru a celebra alături de fani 15 ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei – Fenomenal.

Turneul, în care Vița de Vie va cânta integral toate piesele de pe album, și nu numai, se va desfășura în perioada ianuarie – mai 2014 și va cuprinde peste 30 de orașe, printre care și Sibiul. Băieții de la Vița de Vie ajung la Sibiu, în Oldies Pub, în 6 februarie.

”Fenomenal este piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie, fiind cel mai bine vândut album - aproape 1.000.000 de exemplare - și cel mai premiat. Acesta este este albumul care a propulsat trupa în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin manieră stilistică abordată”, spun organizatorii.

Din Vița de Vie fac parte Adrian Despot – chitară & voce, Sorin „Pupe” Tănase – tobe, Cezar Popescu – chitară, Adrian Ciuplea – bass șiMihai Ardelean – clape.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

vantu de***

Acum 10 ani

daca astia vand 5 albume, sunt deja in top. Cine-i cumpara pe flamanzii astia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus