Sâmbătă,
18.09.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Premiera in 2014: Sibiu-Transfagarasan Motorsport Festival, un festival al vitezei si masinilor legendare

Mutarea Raliului Sibiului în iarnă a permis organizatorilor să pregătească în vară un nou eveniment automobilistic care va aduce faimă Sibiului. Este vorba despre Sibiu- Transfăgărășan Motorsport Festival, inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood.

"Ținând cont că Raliul Sibiului se va desfășura în perioada de iarnă, am ales ca în perioada de vară să organizăm un festival al sporturilor cu motor pentru toți cei pasionați. Sibiu este un oraș cu tradiție și aici s-au desfășurat și se mai desfășoară competiții importante la nivel internațional și cred că Transfagarasanul reprezintă o atracție incredibilă. Am început deja pregătirile și sperăm să atragem nume importante din această lume încă de la prima ediție a Sibiu - Transfăgărășan Motorsport Festival", a declarat Sorin Itu, organizatorul evenimentului, citat de Top Gear.

Ca și la Raliul Sibiului, Sibiu-Transfăgărășan Motorsport Festival va avea cartierul general în Piața Mare și în Piața Mică, unde mașinile vor putea fi admirate de toți iubitorii sporturilor cu motor.

Conform programului dezvăluit până în prezent, festivalul va avea loc între 14 - 17 august 2014. Joi, în prima zi a festivalului, mașinile și motocicletele vor participa la o paradă pe străzile orașului, urmând ca vineri, sâmbătă și duminică să participe la diverse evenimente.  Mașinile de raliu au două probe speciale dedicate - speciala de pe circuitul de rallycross și speciala Șanta - iar pentru toate celelalte acțiunea se va desfășura pe speciala Păltiniș (vineri seară pe noapte) și pe Transfăgărășan în zilele de sâmbătă și duminică. 

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus