Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce obiective au pentru anul 2014 ostasii sibieni

Privind în urmă, prea repede a trecut anul 2013 și iată-ne în 2014. Moment de bilanț al împlinirilor dar și un prilej de a proiecta noi planuri spre mai bine. Cu ce planuri își pornesc primele cadențe în noul an, spre ce obiective țintesc, au avut amabilitatea să ne dezvăluie liderii ”Alma Mater Militaris Cibinesis” și ai altor structuri ale ministerelor M.Ap.N.

Col. (r) Avram Bojan, președinte al Consiliului Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, filiala jud. Sibiu

Pentru Filiala județeană Cultul Eroilor, anul 2013, a fost cel mai fructuos an, atât în ce privește realizarea tuturor obiectivelor stabilite, cât și în privința aderării de noi membri, ajungându-se să avem peste 1.800 de membri. Pentru anul 2014 ne propunem: Continuarea demersurilor către organele  abilitate în vederea întreținerii și conservării mormintelor și operelor comemorative de război de pe raza județului; Întocmirea unui album  cu toate obiectivele memoriale de pe raza județului; Întocmirea „Cărții de aur” a filialei, în care să fie evidențiate toate activitățile desfășurate de la înființare până în prezent; Primirea de noi membri, în special din rândul tineretului; Demersuri  către organele abilitate pentru a arbora, permanent, drapelul național, la toate obiectivele memoriale de pe raza de competență a acestora.

Locotenent Colonel Ionel Vranceanu Sef Comisie didactica Educatie Fizica Militara – AFT

Pentru anul 2014, ne dorim să obţinem rezultate şi mai bune la toate competiţiile unde vom lua startul. Precum concursurile aplicativ-militare de iarnă la baza sportivă a armatei din Predeal, Campionatul Militar de Judo la Sibiu, Campionatul de Pentlaton Militar Sibiu, concursurile sportive aplicativ-militare de vară (atletism, nataţie, patrula, duel de foc) desfăşurată la Piteşti; jocuri sportive (volei, handbal) desfăşurate în garnizoană Constanţa, Campionatul Militar de Orientare, Campionatul Militar de Taekwando la Cluj Napoca şi la concursul de cea mai bună baza sportive. Ne-am propus să ne păstrăm locul 1 la această proba şi să cucerim trofeul pus în joc. Obiectivele ce ne-am propus în anul 2014, după cum ne dovedeşte experienţa, stă în puterea noastră să le realizăm printr-o temeinică şi complexă pregătire a loturilor, prin dorinţa studenţilor şi antrenorilor acestora de a se ştii cei mai buni. Anul 2014 îl dorim cât mai bogat în succese, altfel exprimat, cel mai performant an pe plan sportiv.

Lt.col. Carmen Teodorescu, șef al Centrului de Limbi Străine al Statului Major al Forțelor Terestre, Sibiu

Contextul relaţiilor sociale şi economice internaţionale impun schimbări de esenţă, uneori radicale, în societatea românească. Aceste schimbări influenţează în mod inevitabil viaţa militară, imprimându-i un ritm de dezvoltare tot mai alert care să-i creeze cadrul adecvat orientării priorităţilor sale spre cele existente în societatea contemporană. În acord cu tendinţele internaţionale de integrare a tehnologiei informaţiei, sub coordonarea Direcţiei Management Resurse Umane, în Centrul Principal de Limbi Străine s-a format o echipă de profesori tutori care dezvoltă materiale de învăţare pentru platformele on-line de învăţare la distanţă menite să menţină şi să îmbunătăţească competenţele lingvistice ale cursanţilor între perioadele de curs intensiv “live” în cadrul unui nou program de dezvoltare lingvistică, presupunând o formare a cursantului pe o perioadă de 3 ani de învăţare a limbilor străine. De asemenea profesorii de limbi străine din centru fac parte din grupuri de lucru pentru proiectul Direcţiei Management Resurse Umane de testare iniţială on-line şi alte platforme on-line de cursuri post-intermediare şi avansate. Noile tendinţe au dat un nou impuls învăţării şi predării limbilor străine şi a creat o efervescenţă absolut necesară creşterii interesului pentru perfecţionarea lingvistică. Aceasta presupune şi o dezvoltare a perspectivei cadrelor didactice din centrele de limbi străine din ţară asupra creşterii atractivităţii şi interactivităţii materialelor elaborate pentru activitatea la clasă şi on-line.

de col. (r) Victor Neghină

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

a10jPdh6

Acum 10 ani

As a policyholder, Quotes Chimp also have obligations under the contract (in addition to paying premiums). If you act improperly, the insurance company may be able to get out of paying benefits. There are usually three ways in which a policyholder may be subject to the loss of benefits.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus