Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Cea de-a IX-a editie a Festivalului Omului de Munte se va desfasura la Paltinis, intre 31 ianuarie si 2 februarie

Cea de-a IX-a ediție a Festivalului  Omului de Munte “Clopul Turistului” se v-a desfășura în perioada 31 Ianuarie - 2 Februarie 2014, la Păltiniș, unde iubitorii muntelui sunt așteptați de către membrii Clubul de Turism Montan “Amicii Munților” din Sibiu.

Realizat cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, evenimentul se va desfășura la Cabana Vila 1, fiind organizat sub forma unui concurs între cluburile de turism montan din întreaga țară. Probele deja consacrate vor fi următoarele: fotografie montană, grafică, probă de prim ajutor, orientare sportivă pe trasee  marcate  din Munții Cindrel precum și alte surprize pregătite concurenților. De asemenea, în cadrul probei culturale, fiecare club este provocat să susțină timp de 15 minute un program artistic cu tematică montană, ce poate cuprinde momente de muzică, teatru, dans, poezie.

Festivalul își propune conștientizarea și valorificarea patrimoniului natural al munților Cindrel și a potențialului lor turistic. Valorile promovate sunt prietenia între oamenii de munte și grija pentru protejarea naturii.

Programul Festivalului:

Vineri 31 Ianuarie: — primirea participanților

Sâmbătă 01 Februarie:  — ședința tehnică (ora 10:30)

                                      — desfășurarea probelor de concurs  (ora 11:30 )

Duminică 02 Februarie: — festivitatea de premiere (ora 11:00)

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus