Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Noul film in care joaca Dragos Bucur a debutat pe primul loc in America si are incasari de peste 40 milioane de doari

Comedia poliţistă "Un poliţist şi jumătate/ Ride Along", de Tim Story, debutează pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 41,2 milioane de dolari

În noua producţie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat/ Think Like a Man" (2012), un tip căruia-i turuie gura încontinuu (Kevin Hart) ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor (Ice Cube). Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui. De asemenea, în filmul "Ride Along", care va fi lansat pe marile ecrane din România pe 24 ianuarie, joacă şi actorul Dragoş Bucur.

Filmul de război "Supravieţuitorul/ Lone Survivor" pierde poziţia de lider şi se clasează pe locul al doilea, cu încasări de 23,23 milioane de dolari, conform datelor estimative oferite de boxofficemojo.com. Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic, "Supravieţuitorul" îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) şi pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch şi Ben Foster), surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri şi o urmărire pe jos, cei mai mulţi membri ai echipei sunt ucişi, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria sa operaţională.

Pe locul al treilea debutează în clasament filmul de animaţie 3D "Goana după alune/ The Nut Job", cu încasări de 20,5 milioane de dolari. Regizat de Peter Lepeniotis, filmul urmăreşte aventurile veveriţei Surly (cu vocea lui Will Arnett) şi a prietenului său, şoricelul mut Buddy, care pun la cale jefuirea celui mai mare magazin de alune din orăşelul Oaktown, pentru a face provizii pe timp de iarnă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus