Sâmbătă,
09.12.2023
Innorat
Acum
1°C

150 de joburi pentru vorbitorii de limbi straine, in Sibiu. Salarii de peste 2.000 de lei

Compania americană CGS, cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa din România, scoate la concurs 250 de joburi pentru vorbitori de engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană şi olandeză, arată Agerpres. Aproximativ 150 dintre acestea sunt în Sibiu.

CGS furnizează companiilor soluţii de outsourcing în 18 limbi străine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum şi alte servicii externalizate de multe verticale de business. În România, activitatea CGS este organizată în trei centre, respectiv în Bucureşti, Braşov şi Sibiu.

Dintre cele 250 de posturi scoase la concurs de CGS, circa 150 sunt în centrul de suport din Sibiu, iar aproape 100 sunt în cel din Braşov, majoritatea joburilor fiind în limbile română sau engleză. Poziţiile disponibile în limbile engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană sau olandeză sunt de Customer Care, Customer Support sau Technical Support. Acestora li se adaugă posturile de Consultant Relaţii Clienţi, în limba română.

Selecţia este riguroasă: în urma analizei CV-urilor primite la departamentul de resurse umane al CGS sunt selectaţi candidaţii pentru primul interviu, care include teste de verificare a gradului de cunoaştere a limbii străine solicitate pentru fiecare poziţie, având în vedere că personalul trebuie să vorbească fluent limba postului pe care activează. Pentru anumite poziţii, primul interviu cuprinde şi verificarea cunoştinţelor tehnice, mai arată Agerpres.

„Testarea candidaţilor este complexă întrucât ne dorim ca angajaţii noştri să aibă un nivel foarte bun de cunoaştere a limbilor străine, care - în funcţie de fiecare job în parte - trebuie completat de alte cunoştinţe tehnice sau diferite aptitudini. Criteriile noastre de selecţie sunt într-adevăr foarte stricte, dar în România există forţa de muncă pregătită corespunzător: trebuie doar 'să ne găsim' reciproc. Furnizăm soluţii de outsourcing unor companii de top din SUA şi Europa, aşa încât trainigurile noastre sunt realizate în colaborare cu lideri de piaţă din domenii extrem de competitive, precum IT şi telecomunicaţii, banking, online retail etc. Programele de pregătire nu sunt uşoare; cei care le parcurg însă au parte de traininguri care le asigură un nivel de competenţă la standardele firmelor din Forbes Top 500”, a precizat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS în România.

În România, CGS are aproape 3.000 de angajaţi, peste 75% dintre aceştia având sub 25 de ani. Aproximativ 95% dintre angajaţii CGS sunt absolvenţi sau studenţi ai unor instituţii de învăţământ superior, majoritatea vorbind două - trei - unii până la cinci limbi străine. Conform uzanţelor din industria de profil, arată Agerpres, câştigul salarial depinde în primul rând de limba în care fiecare angajat îşi desfăşoară activitatea, precum şi de ansamblul competenţelor solicitate (tehnice, de negociere etc), aşa încât în primul an de activitate veniturile totale lunare (salariu, tichete de masă, bonusuri etc) variază în general de la venitul mediu brut pe economie (2.298 de lei) până la peste 1.500 euro.
 

Foto: dailybusiness.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

43 comentarii

mIRe

Acum 9 ani

Pai cum vine asta? Prin targ se aude ca se merge cu minimul pe economie :)
Raspunde

Adi

Acum 9 ani

E vrajeala cu salariul asa mare? Acum am auzit ca e 7 mil jumate + bonuri. Nu dezinformati! Sau e reclama platita?
Raspunde

Bobo

Acum 9 ani

Este vrăjeală. Documenta-ți-vă. Va dau doar un exemplu: undelucram.ro/firma/27/forum-cgs-totul-despre-mediul-de-lucru-interviu-salariu
Raspunde

aditza

Acum 9 ani

E o prostie ! Salariul de peste 1000 lei nu vezi la asemenea job decat daca esti doxa de limba respectiva si cunostinte tehnice. Chiar si daca esti bun nu vei primi cat zic ei pentru ca nu degeaba au venit in Romania la forta de munca ieftina !
Raspunde

bombonel

Acum 9 ani

Sa ne zica cati angajati au salarii peste 2000 lei in sibiu!!!
Raspunde

ALEXICA

Acum 9 ani

Salar 700 ron si dupa trining de 2 luni sa vezi ce injuraturi iti iei de la asazisii sefi de tura .Nu rezisti mai mult de 3 luni ...............Firma de 2 bani sa nu zic ceva mai urat
Raspunde

eu

Acum 9 ani

eu am rezistat 2 saptamani...a fost munca grea...alexica are dreptate...am auzit cazuri ca dupa 2 luni te injura si te fac troaca de porci toti pe acolo...nu mai dezinformati tineretulu...NU VA ANGAJATI LA CGS!!! Ve-ti regreta enorm...
Raspunde

Unul

Acum 9 ani

hahaha, articol plătit de CGS :)). Înțeleg Turnul Sfatului că vreți să vă faceți banul dar vă rog nu vă bateți joc de mine.
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Rusine Turnul Sfatului. Va rog publicati in articol cati bani v-au platit ca sa scrieti asemenea minciuni. Scrieti si de faptul ca in mirifica companie numita \'CGS\' a sta minim 1-2 ore peste program, ore nepltatite de nimeni e considerata o practica normala si perfect legala, dar si faptul ca a-ti cere dreptul la concediu de odihna reprezinta o blasfemie si nu in ultimul rand, mirificul salariu. Mai mentionati si faptul ca se fac angajari atat de multe si de des este din cauza faptului ca multi nu accepta bataia de joc care o primesc acolo mai mult de o luna de zile.
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Cea mai tare e cu \'selectia\' e riguroasa :)). E pe dracu angajeaza pe oricine care vorbeste romaneste si stiu sa apese 2 taste. De-ati da familement si voi si CGS-ul :))
Raspunde

job

Acum 9 ani

ba iti spun eu unde se ia peste 4000 de roni ,numai nacolo este acces limitat si daca esti un grad de rudenie apropiat de seful ala mare ,care in campanie a promis 11 000 de noi locuri de munca ,la consiliul judetean ,multa gargara si s-a sti sa-ti injuri adversari pe net ,ba grabestete si la oferta asta ca va fi inghesuiala mare viune aia din sud si va ia si locurile astea prost platite ,dar la ei inexistente ,asa ca grabitiva ,de ce crezi ca toti vor s-a se faca politiceni ,dar nu vei crede ca se duc s-a faca cu adevarat ceva s-a fenteze cit mai mult munca ,uitate la ei din tata in fiu vor s-a fie politiceni
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Inseamna ca fluctuatia de personal e f. mare la aceasta firma de media de varsta e sub 25 de ani! Anii trec pt. toata lumea... Cine avea anul trecut 22, acum are 23... Media de varsta se schimba! Dar probabil ei isi schimba des angajatii de raman cu o medie de varsta asa de mica... Ori ii exoploateaza in asa hal, ca dupa 1 an angajatii astia tineri au nevoie de un repaus mai lung...
Raspunde

Sprechen Sie deutsch ?

Acum 9 ani

Exact aceeasi situatie de rahat o gasesc vorbitorii de limba germana la ARVATO SIBIU ... te simti continuu intr-o campanie electorala, minciuni peste promisiuni si invers. Daca deschizi gura cu ceva, se face toata lumea ca te baga in seama doar cand vine vreun sef mai mare de la Brasov sau din Germania in rest te intoarce fiecare ca la drifturi de nu mai sti ce si cum. Aroganta maxima face ca atunci cand chiar te deranjeaza ceva si te plangi unui superior sau aude ca te-ai plans, (ex. ti se da munca extra sau pur si simplu lucrezi cateodata si 2 luni fara sa vezi un sfarsit de saptamana liber - pe acelasi salariu desigur) iti aduce repede aminte ca in cazul in care nu-ti convine sa pleci .... no comment ! Ca salariu vorbim desigur de venitul mediu brut pe economie ... care raportat la munca depusa (cu volum crescator de munca,- trebuie mentionat) pot concluziona ca e similarul minimului pe economie cu care este platit un paznic la o firma clasica de paza.
Raspunde

he he

Acum 9 ani

astia de mai sus ...poi mah...bine va face...daca voi acceptati mai mult de-o luna! Stati de 6 unu\' din voi cand merge un sef de asta papagal la buda si spargeti-i mufa intre patru ochi. Etc, etc
Raspunde

mai las-o dreacu

Acum 9 ani

mizerii ce sunteti, puneti salariile corect!! asta nu e presa!!!
Raspunde

Cineva

Acum 9 ani

Dar nu stiati ca Turnul Sfatului ia bani de la toata lumea ca sa publice astfel de reclame mascate? Doar este de notorietate chestiunea.
Raspunde

Luca

Acum 9 ani

De ce mintiti, dezinformati si scrieti rahaturi, pe care nici voi nu le credeti. Articol de GUMA-N PAR !!!
Raspunde

didi

Acum 9 ani

Sursa: AGERPRES!
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Am lucrat in cgs 1 an de zile, dar ce scrie in acest articol sunt vise, lipsa de respect pe fiecare zi, mi s-au pormis multe, dar am primit nimic, incercati sa vedeti e o experienta in plus daca nu aveti alceva de lucru, te dezvolta profesional si cam atat, nu o sa te alegi cu alceva, cel mai frumos lucru la CGS este ca sunt foarte multi tinerii, conducerea se pisa efectiv pe oameni.
Raspunde

alex

Acum 9 ani

din cate vad eu se extinde in Sibiu, cu proiecte pe mai multe limbi straine...cgs este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari angajatori de pe piata, in Bucuresti si Brasov sunt foarte mari. Au mai multe proiecte si lucrurile sunt diferite pe fiecare departament. Una e sa oferi suport in romana si alta e sa oferi suport in germana, spaniola, franceza sau italiana....
Raspunde

sonia

Acum 9 ani

Nu inteleg de unde atatea comentarii rautacioase,eu lucrez la CGS de mai bine de un an si nu ma regaesc in com acestea. Fiecare vorbeste din auzite dar eu pot spune ca sunt multumita.Salariile pe limbi straine sunt destul de mari pentru Sibiu. Ca vorbitor de engleza momentan castig cam 1500ron. Colegii mei care lucreaza pe alte limbi au salarii si mai mari. Depinde de fiecare.
Raspunde

Cristi

Acum 9 ani

Mi se pare incredibil cat de analfabet sunt scrise unele comentarii de mai sus. ..si culmea, nu stapaniti bine gramatica limbii romana, insa aveti pretentii de salarii mirobolante si covor rosu. Voi ce oferiti la schimb? Cate companii angajeaza tineri fara experienta, le ofera un training platit si ii scolesc pentru viitor? Un medic care invata multi ani de zile si care salveaza vieti castiga mai putin decat un angajat pe limba engleza la CGS.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ăștia sunt generația \"Totul mi se cuvine fără să fac niciun efort\". <br> Băi, io v-aș pune vreo 2 ani să spălați podelele, să ștergeți monitoarele și cablurile și să aduceți sandwich-uri și cafele celor care chiar muncesc. <br> Dați slavă cerului că cineva vă angajează totuși la cât sunteți de nepregătiți.
Raspunde

Ionut

Acum 9 ani

Eu lucrez la CGS in Bucuresti, pe acelasi proiect care se deschide acum in Sibiu. Lucrez de mai bine de 3 ani si pot sa spun ca tot ce scrie mai sus sunt aberatii. Salariile nu sunt de 7 milioane nici pe departe, programul e flexibil si pot merge la master, sunt bonusuri de performanta, excursii - ca sa va faceti o idee, sunt excursii platite integral inclusiv pentru partener in Egipt, Malayesia, Tunisia, premii in electronice...salariile de 7 mil poate sunt pe proiectele de limba romana, dar cine v-a pus sa nu invatati o limba straina
Raspunde

transilvv

Acum 9 ani

Ce mincuna uriasa! Salariile sunt pe bune de 8 milioane iar comentariile astea favorabile de jos sunt facute la comanda CGS-ului ca sa incerce sa mai mascheze cate ceva, probabil dupa ce au auzit ca lumea scrie adevarul. CGS face parte din drojdia firmelor din Sibiu!
Raspunde

@transilvv

Acum 9 ani

salariile nu sunt aceleasi pentru toata lumea. nu poti compara salariul unui angajat care vorbeste doar limba romana, cu unul care vorbeste 3 limbi straine si are si cunostinte tehnice. cat stii, atata primesti. iti garantez ca daca vorbesti fluent limba rusa sau olandeza si stii sa oferi suport tehnic pentru IBM, primesti mai mult de 1000 euro in mana. informeaza-te inainte sa vorbesti!
Raspunde

Andraa

Acum 9 ani

fratilor, firma asta e un call-center, adica sunt mai multe proiecte in aceeasi firma. fiecare proiect are alt specific, alte cerinte si alte salarii, ce e asa de greu? daca vrei sa lucrezi pe un proiect de limba romana, asteapta-te sa castigi 800 lei...daca lucrezi pe maghiara sau engleza+spaniola, ai alt salariu, alt program, alte beneficii
Raspunde

mesaj pentru ,,eu\'\'

Acum 9 ani

bine ca ti-ai gasit \"alceva\" de lucru si ne-ai scutit de onoarea de a lucra cu noi, nu avem nevoie de \"tinerii\" ca tine. lucrez si eu in cgs de ceva timp, am lucrat la inceput pe un proiect de limba engleza care s-a inchis, si am trecut pe un alt proiect. Spui ca “te dezvolta profesiona si cam atat” – dar ce ai vrea sa faca? Mie mi se pare ok ca am avut traininguri (platite), salariul pe limba engleza a fost ok (castigam mult mai mult decat toti colegii mei de facultate), salariul si bonurile de masa veneau mereu la timp, erau si competitii cu premii, bonusuri. Nu inteleg ce de “alceva” ai nevoie ca sa fii multumit? Dupa “scoala CGS” pleci catre un loc de munca specializat pe studiile tale, cu experienta in customer service si experienta in campul muncii, c
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Si salariul mic nici nu ai ce fura. Mai bine sa mearga in oltenia cu call centerul lor cu tot
Raspunde

Sibiu

Acum 9 ani

niste frustrati! Curios e ca majoritatea care ati postat, sunteti fosti angajati, doar nu veti scrie de bine. Si cine e multumit la CGS, nu sta pe forumuri sa isi spuna bucuria lumii intregi. Va plangeti de salariul de 7 mil, dar l-ati acceptat cand ati fost la interviu. V-a pus cineva cutitul la gat? A fost alegerea voastra. Daca aveati experienta, ati fi avut dreptul sa cereti mai mult. Dar la un job, trebuie sa fie win-win situation, nu poti cere fara sa oferi ceva la schimb. Respect “joseph” !
Raspunde

@30 ( joseph)

Acum 9 ani

Multumesc esti un dragut. Daca vrei ti-o frec manual
Raspunde

UnuDinStrainatateCareSePisaPeEi

Acum 9 ani

Cereti baieti salariu mare fara rusine. A plecat mult tineret in alta tara si acuma sunt disperati ca nu mai gasesc sclavi. Fac ei fite dar sa stiti ca accepta orice oferta. Cereti-le de la 1000 euro in sus fara frica. Toate companiile din Romania sunt la fel. Cu rusinea nu faceti nimic..Cand va dati demisia scuipatii direct in fata.
Raspunde

UnCetateanInformat

Acum 9 ani

salariile nu sunt de 2000 lei. sunt de 1000 net, dar sunt bonusuri. acele bonusuri, in functie de performante, pot adauga salariului inca 1000 lei. bonusul e garantat doar de performante. salariul de 1000 lei +bonuri e pentru engleza, iar pentru romana salariul este 850 lei +bonuri.
Raspunde

george

Acum 9 ani

Mda..lumea-şi dă cu părerea aiurea.. Dacă vrei să vezi cum e nu stai să citeşti injuriile sau laudele aduse de alţii ci te duci la un interviu să vezi cum e şi pace sau te duci şi lucrezi o luna, două să vezi dacă îţi convine. Sunt oameni cărora le-a plăcut CGS-ul şi vorba românului \"nu e dracu\' aşa de negru\" că dacă ar fi nu ar mai exista oameni care lucrează de atâţia ani cu ei. Când chiar nu îţi convine deloc jobul pe care îl ai, indiferent că ai sau nu alte opţiuni te duci şi dai cu pixu\' pe demisie. E cu dus şi întors şi depinde de percepţia fiecăruia. Sunt şi părţi bune şi părţi rele deci e mai bine to figure it out yourself.
Raspunde

Dana

Acum 9 ani

am lucrat ptr CGS si ma intorc iar acolo ptr un proiect nou. chiar sunt salariile mari, nu e minciuna, programul flexibil ( mergeam linistita la master ), plus bonuri de masa, plus bonusuri iar clientii nu sunt imposibili, din contra, sunt chiar amuzanti ptr k plecam acasa cu larimi in ochi de la cat radeam, transportul spre casa mi-a fost mereu asigurat cand nu mai aveam autobuz si am dus o viata buna. cei care nu au lucrat acolo niciodata sa nu comenteze ptr ca nu au dreptul !
Raspunde

UnuDinStrainatate

Acum 9 ani

George tata, cum sa te duci 2 luni sa lucrezi mokka? Proba dureaza maxim 3-4 ore ca la olimpiada si se prelungeste pe 2-3 zile DAR platite atentie, nu mai mult. Eu sunt mai \"batran\" asa si m-am versat cu timpu. Voi inca sunteti naivi. De-aia isi angajeaza tineri pana-n 25.
Raspunde

aivreatu

Acum 9 ani

UnuDinStrainatate ai lucrat acolo sau vorbesti din auzite??, nu e vina lor ca cei din generatia ta , cei mai \'\'batrani\'\' nu stiu o limba straina ca sa poata lucra acolo, de altfel lucreaza prin hypermarketuri pe bani mai putini , unde trebuie sa depui munca fizica sau prin ce stii ce fabrici , la fel de prost platiti.Tu de versat ce esti , ai ajuns sluga in alta tara si vi si ne tii morala aici . Eu,de bine de rau , sunt la mine in tara , la mine acasa ,langa familia mea.Banii sunt suficienti cat sa duci un trai decent,daca esti om serios si ai cap sa-i cheltuiesti. PS ; subscriu la ce au scris Dana si George
Raspunde

angajat CGS

Acum 9 ani

persoanele multumite de job, nu vor pierde vremea sa scrie pe forumuri. Cine isi doreste un loc de munca poate merge la un interviu si sa incerce. Pesoanele ce scriu aici vad ca doar presupun anumite conditii! ce ma face sa cred ca nu au trecut de interviu sau nu s-au descurcat on the job. Nu e un job pt oricine, nu orcine face fata. Acesti oameni vor scrie pe forumuri. Dar pt oricine exista un job. Eu am 400 de colegi so, ceva tot e ok.Nimeni nu iti zice ca e roz dar nici sclavie. Pt frustrati care au timp sa scrie pe forumuri am un sfat: Get a job!!! Selectia naturala!
Raspunde

angajat CGS

Acum 9 ani

pt UnuDinStrainatate, apropo de varsta , am colegi intre 18- 55 ani si toti s-au adaptat ok.Asa ca as aprecia daca nu ai mai \'presupune\' conditiile. Cu toti ne dorim munca putina pe bani multi! mergeti dragilor in strainataturi, dar nu va mai plangeti pe forumuri. Iar pt cei ce lucreaza 1, 2 luni si apoi pleaca deoarece nu au facut fata nu prea au dreptul sa isi dea cu parerea. Cereti parerea angajatilor care au ani in spate, nu a pustilor care au renunt la prima provocare.Pe acesti colegi ii vad des in supermarketuri cu veste pe ei muncind in frig si in picioare. Multi ar vrea sa se intoarca inapoi dupa ce au vazut ce inseamna cu adevarat munca. Dar nu mai au posibilitatea.
Raspunde

@ joseph

Acum 9 ani

Corect. Dupa greselile gramaticale e clara situatia.
Raspunde

mihaiCGS

Acum 9 ani

Ma intreb cam cati dintre cei care au scris aici lucreaza la CGS? Pot sa-mi dau seama dupa comment-uri ca doar vreo cativa au habar despre ce vorbesc, restul vorbesc doar din auzite... Eu pot sa va asigur ca, la ora actuala, cel mai mic salariu din CGS se plateste pentru posturile pe limba romana si este de 800 lei plus bonuri de masa, ceea ce mi se pare chiar mult pentru analfabetii ce au comentat mai sus! Bine ca au pretentii, ca in rest au de toate... Probabil sunt frustrati ca nici macar n-au reusit sa treaca de interviu si acum lucreaza in fabrica, la supermarket, sau deloc... Daca vreti parerea mea, mergeti si convingeti-va singuri! Nu va costa nimic. Bineinteles ca nu ajung toate salariile la 2000 de lei, dar majoritatea joburilor sunt rezonabile, avand in vedere situatia economica actuala. Astfel de lucruri se scriu despre toate companiile. Peste tot exista oameni nemultumiti. Daca toti cei care isi cauta un job s-ar intimida din cauza celor ce se scriu pe forumuri, atunci nu s-ar mai angaja nimeni, nicaieri!
Raspunde

glig

Acum 9 ani

la cum arata boxele alea.gainile tinute la sol au conditii mai bune de trai
Raspunde

Mada

Acum 7 ani

Nu este adevărat. Am lucrat la cgs in Brasov 3 luni pe collection, salariul era 720 + bonuri, programul de munca fiind 5 zile pe saptamana, o zi liberă in cursul săptămânii si a 2 zi libera duminica . Iti asculta mereu apelurile daca greșești ceva , greu gasesti cineva sa-ti explice frumos, începe sa crizeze majoritatea si se uita la tine toti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus