Joi,
18.04.2024
Ploi Usoare
Acum
5°C

Alesii au adoptat bugetul Sibiului si pe cel al judetului

Cu unanimitate de voturi la Consiliul Județean și cu două abțineri în Consiliul Local Sibiu, aleșii locali au adoptat bugetele pentru funcționare și dezvoltare pe anul 2014. Peste 416 milioane de lei este bugetul municipiului Sibiu, în timp ce Consiliul Județean a estimat pentru anul în curs cheltuieli de peste 322 de milioane de lei. La Consiliul Local Sibiu, bugetul a fost adoptat cu ”abținerea” celor două reprezentante ale PDL, Livia Sava și Gabriela Brunchea. Ele și-au motivat votul prin faptul că nu au apucat să studieze documentele. ”Nu am putut vota în necunoștință de cauză un astfel de proiect care, de fapt, este poate cel mai important dintr-un an financiar. Proiectul ne-a fost prezentat cu mai puțin de o oră înainte de ședință. M-am uitat peste el, dar nu am reușit să mă lămuresc cu multe din întrebările pe care, poate, le aveam de pus. Nu am regăsit mare lucru referitor la școli, sector care pe mine mă interesează în mod deosebit”, a declarat Livia Sava, consilier PDL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

candidat

Acum 10 ani

cred ca de acea nu au votat ca pe noul proiect nu se regaseste nocturna si modernizarea stadionului ,municipal \' si gradina botanica in rest multa frustrare ,tyreceti si voi la pmp [aripa basescu ,udrea ]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus