Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

PSD: Johannis poate fi un castig pentru guvern. Nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan a transmis un mesaj prin care ăși arată aprecierea pentru numirea lui Klaus Johannis în funcția de ministru de Interne. Social-democratul pune însă problema procedurii în ceea ce privește posibilitatea ca Johannis să dețină și funcția de vicepremier. ”Domnul Johannis este un om de valoare și poate fi un câștig pentru guvern. Sper ca dorința PNL de a-l numi pe domnul Johannis și vicepremier să nu creeze anumite probleme procedurale. Guvernul și instituțiile guvernamentale nu au nevoie de instabilitate”, susține Ivan într-un comunicat de presă.
Social-democrații susțin că prin primirea de către Johannis a funcției de vicepremier Guvernul Ponta va trebui să intre din nou în votul parlamentului. În opinia social-democraților se consideră că deși postul de vicepremier rămâne la PNL, el se mută de la ministrul de Finanțe la cel de Interne.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus