Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

PSD: In 2012, PC era in USL. Johannis, nu

PSD nu trebuie să aleagă între PNL şi PC, din moment ce, în anul 2012, românii au sprijinit întreg proiectul USL, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan. Social-democratul susține că Johannis se află în eroare, însă își exprimă dorința ca primarul Sibiului să se alăture Guvernului Ponta în scurt timp. ”PSD nu trebuie să aleagă între PNL şi PC! Oamenii ne-au votat în 2012 ca Uniunea Social Liberală, iar PSD alege această formulă. Domnul Klaus Johannis se află într-o eroare scuzabilă, pentru că, în 2012, domnia sa nu era în USL, ba chiar a fost la Sibiu în competiţie cu USL. Am încredere că situaţia actuală va fi rezolvată foarte rapid, iar domnul Johannis va începe să lucreze în Guvern în scurt timp, aşa cum a şi anunţat premierul Ponta. Astfel încât să revenim cu toţii la priorităţile adevărate, cele care contează pentru români”, susţine Cătălin Ivan, pîntr-un comunicat de presă.
Klaus Johannis a dat un ultimatum, astăzi, partenerilor de alianță social-democrați, în chestiunea negocierilor pentru structura viitorului Guvern. “PSD va trebui să aleagă, simplu, între noi și ei. Noi nu putem să acceptăm ca PC să fie pus pe picior de egalitate cu PNL. Noi am venit cu niște propuneri rezonabile, nu am vrut să luăm locul nimănui. Chiar am acceptat ca unii miniștri delegați ai PSD să devină miniștri plini, deși noi nu am cerut nimic în plus, am venit cu niște oameni pe niște funcții care oricum erau ale PNL”, a declarat primarul Sibiului, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Primărie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

hello Stalin !

Acum 10 ani

Corect, in 2012 i.w. klaus nu era! Dar marea democratie care urla in el aici la Sibiu : e cu noi sau nu !!! se aude si la nivel national, prin stalinistul Ich unterscheide : ”noi și ei”. Trebuie adulat, fara el nu se mai poate.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Aşa e, dar in 1978, Cătălin Ivan era in stază biunivocă, deci n-avea cum să ştie că Iohannis era atunci proaspăt absolvent de liceu. <br> Pe cale de consencinţă, rezultă ca acest băieţaş nu are habar de multe chestii. Dar o să afle cu timpul.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Joseph ..josephica...vba romanului \"Dulce ca mierea e anusul sasului\"
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

3, băi, dacă nici acum, când este extrem de evident ce urmează, nu vezi altceva decât funduri de sas, înseamnă că, vorba latinului, man, you have an obsession.
Raspunde

mircea

Acum 10 ani

ba ala cred ca este cu inversu la tot ce nu are argumente o da cu ***u si alte jigniri scabroase ,ba te doare ca johannis ajunge acolo la minister cred ca ati facut repede curatenie ca sasu cum este corect sa-r putea s-a vedem de ce centura sibiului a fost scurtata cu 15 km si in buzunarele cui s-au dus bani ,va sperie cripto -comunistilor venirea lui johannis acolo la butoane ,vine alegerile si nu mai se poate vota la ambasade cu viteza lumini gen ,paris ,madrid etc ,atentie patri -hotilor ca vi s-a inregistrat convorbirile ,vorbiti si voi codificat ,inventati denumiri ,cum sa-i spuneti la ,spaga ,mita si alte denumiri ,s-a va aud cind vine in inspectie pe la departamente cum va bateti calciele la pantofi si s-a traiti sefu
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Ia mai fa un tur al postarilor tale...si mai gandeste te....nu e rusine sa iubesti Joseph...nu e rusine nici sa iti manifesti iubirea...dar parca e prea scabros cum il pupi in fund pe Annusjoh....mai bine ajuta l pe agramatul de Sibiu sa mai progreseze la gramatica ...ca vad ca de literatura romana...sunteti..\"sibieni\" vba lui Petre Popescu...prosti prosti dar inculti sunteti sibienilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus