Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
3°C

FOTO-VIDEO: Protest spontan la Liceul de Arta

14 Februarie 2014 14:56

Elevii de la Liceul de Artă ai ieșit astăzi în stradă, în fața instituției, ca să protesteze față de preconizata mutare a școlii, în sediul Grupului Școlar Carol al II-lea.

Mai mult de 50 de elevi ai Liceului au ieșit în fața școlii, împărțând fluturași cu inscripția “Artă, nu cancer. Salvați Liceul de Artă!”. Sloganul de pe mesajele elevilor se referă la faptul că, în zona Grupului Școlar Carol, sunt amplasate nu mai puțin de 5 antene GSM.

 

Elevii au fost însoțiți, în timpul protestului, și de mai mulți părinți. “Suntem plimbați de la o instituție la alta… Suntem profund nemulțumiți de această decizie. Copiii noștri învață la un liceu de artă, iar aici sunt aproape de Filarmonică, de muzee, de teatre, de tot ce înseamnă actul cultural, pentru a putea crea și a fi adevărați artiști pentru viitor. Nu este posibil ca, în fosta Capitală Culturală Europeană, să existe asemenea probleme, în ceea ce privește o instituție care are o tradiție foarte veche, are peste 55 de ani de activitate, în beneficiul sibienilor și al copiilor noștri. Nu este posibil ca ei să fie scoși din cetate și mutați la periferia orașului, la Grupul Școlar Carol”, a declarat reprezentanta părinților, Francisca Coman.

Aceasta a menționat că părinții elevilor de la Liceul de Artă au vorbit atât cu inspectorul general Ștefan Firu, cât și cu șefa Serviciului Școli din cadrul Primăriei Sibiu, Simona Pop. Toți reprezentanții instituțiilor le-au transmis că decizia a fost deja luată și că liceul se va muta, de la începutul anului școlar viitor. “Noi am înțeles că Consistoriul Evanghelic nu solicită chirie pentru acest spațiu. Noi, părinții, am fi dispuși să plătim o sumă, pentru chirie, numai să fie lăsați copiii să învețe în continuare aici”, a mai spus Francisca Coman.

Profesorii liceului sunt de acord cu protestul elevilor lor, însă nu au luat parte la manifestări. “Și dacă te muți la mai bine, tot rău e în prima fază. Dar dacă te muți la mai rău, poate fi periculos”, spune directorul instituției, Călin Bălan.

Acesta spune că a fost informat, de către comitetul de părinți, că se va lua atitudine față de preconizata mutare a școlii. “Știu că părinții nu își doresc ca noi să plecăm din această școală și în niciun caz din centrul orașului. Vom fi dezavantajați, din mai multe puncte de vedere. E important pentru noi, nu suntem o școală de cartier. Noi avem de la clasa pregătitoare, până la clasa a XII-a, e important să avem mijloace de transport în comun în zonă”, mai spune Călin Băban.

Reprezentanții Poliției Locale au sosit la fața locului și au cerut autorizația protestului. Chiar dacă părinții au susținut că este vorba despre un protest spontan, copiii au fost nevoiți, în cele din urmă, să intre înapoi în sălile de clasă.

DESPRE ISTORIA MUTĂRII LICEULUI DE ARTĂ:

Johannis: Clădirea de la Liceul Carol este excelentă pentru Liceul de Artă

Parohia Evanghelică: clădirea Liceului de Artă rămâne destinată învățământului. Gratuit

Liceul de Artă se mută pe Pedagogilor

Comentarii

64 comentarii

Roman din Cetate

Acum 6 ani

Poate il importa totusi la Bucuresti pe Johan ca altfel pana la sfarsitul mandatului ne scoate de tot din cetate. Pofta cea poftit!
Raspunde

...

Acum 6 ani

Călin Băban nu Călin Bălan...trebuie sa-i dati un miel...:))
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Pot bea si se pot droga si acolo! Ce atata tevatura???
Raspunde

...

Acum 6 ani

si pe urma pot merge la biserica sa se spovedeasca
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Puah, filarmonică, muzee, teatru.. sanchi. Cafenele din centru o să lipsească. <br>Dar nu va impacientați, aveți o crâșmă la Podul de Lemn (fost) unde au și masă de ping pong, puteți organiza campionate.
Raspunde

Roman din Cetate

Acum 6 ani

Pentru pupucur Johan (pardon Joseph) las ca iti pregateste tie concerte de 2 lei in centru marele om.
Raspunde

unu ,

Acum 6 ani

bai pupicur cindrea alea spectacole le ar vrea multi s-a se tina si la ei -s-au nu vezi ca ce face sibiul a luat de model de toate orasele din tara ,tu dute la buluz cu brinza si otira de hora ca tu nema cultura ,ca departe este noua locatie la 1 km distanta +acalo este spatiu mult mai mare
Raspunde

locatia?

Acum 6 ani

catre \"sefa\" parintilor: simpla prezenta in apropierea filarmonicii, a muzeelor, a salilor de spectacol nu e suficienta pentru ca cineva sa ajunga \"adevarat artist in viitor\". Daca ar fi asa inseamna ca locatarii imobilelor invecinate (chiar alipite) de muzeul Brukental ar trebui sa fie niste mari artisti. Am intrat in curtile respective de multe ori si va spun ca ... nici urma de mari artisti. Iar Sibiul nu e New York, adica, ce mai conteaza ca e la 5 min. distanta sau la 25 de min. distanta acel spatiu cultural? Daca vrei sa mergi la el, mergi si daca ai de facut un drum ceva mai lung. Imi pare rau, dar cu argumente din acestea nu veti avea castig de cauza.
Raspunde

Vm

Acum 6 ani

si eu gasesc ca este pacat ca acest liceu se muta la periferie ,pe vremuri era o placere sa auzi lectiile de pian sau de vioara trecind pe sub ferestrele liceului,apoi acest liceu s-a desfiintat sub dictatura comunista ,si am gasit intotdeauna ca este o pierdere pentru oras ,reinfiintarea lui dupa revolutie am gasit-o minunata .ce poate fi mai bun pentru tineret si oricine decit educatie ,morala ,cultura ,disciplina si harnicie ,sint lucruri importante care duc inainte orice natiune .
Raspunde

@9

Acum 6 ani

la periferie e capul tau. si daca se muta acolo ce-i? chiar bine, pentru ca la carol e si internat, si au snasa mai multi tineri sa asculte lectiile de pian sau de vioara
Raspunde

mentalistul

Acum 6 ani

pai in romania Arta nu trebuie sa fie in centru, ci la periferie, imputitu de Johannicht ii da pe sarci elevi afara din aceasta frumoasa insitiutie si in loc de liceu sa faca o \"kebabarie\", biserica evanghelica sasi revendice locul in alta parte, auzi la ei ....
Raspunde

mentalistul

Acum 6 ani

bai joseph cred ca ai avea nevoie si tu de putina cultura... ca prea duhnesti a mici si bere de la Johannicht...
Raspunde

Vm

Acum 6 ani

era vorba si de cei adulti ,dupa cum se comenteaza la 10,se pare ca nu strica un pic de muzica ,dar discutiile la nivelul acesta nu le continui ,,,,este vorba chiar si de imaginea orasului ,,,ca una este sa auzi sunetul minunat a ceea ce se numeste muzica in centrul unui oras ,limba care se intelege pretutindeni in lume este cea a muzicii ,,,asta pentru imaginea pe care o poate face orasul fata de cei care il visiteaza
Raspunde

mentalistul

Acum 6 ani

vm subscriu, dar nu e vorba doar de muzica... pacat totusi, se pare ca aceasta capitala culturala europeana a fost rapusa de cultura in 2007, noroc cu Dl Chiriac ca mai misca spiritul sibiului ca daca nu ar fi nici asta am fi ingropati in Cibinumfestum si alte manelariii..
Raspunde

mentalistul

Acum 6 ani

Sai ii mute pe cei de la liceul brukhental la periferie sau de la goga sa vedem?
Raspunde

O parere

Acum 6 ani

\"Protest spontan\" o minciuna gogonata! Este o atatare inutila facuta de bucuresteanca \"reprezentata a parintilor.Eu a,m fost la Carol si am vazut. Conditii OK. Fiul meu va merge bucuros acolo.Intrebati parintii si profesorii despre ce parere au de acest asa zis \"manager\" care conduce Liceul doar pt. ca bea cu Cazan. Ce face Inspectoratul de nu il schimba?
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

11, Ai nasul fîn, să știi. Nu degeaba ești mentalist.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

joseph, tot nu te lasi... mars, cu tot cu idolul tau, ca ati facut numai rau... pana e saSSul aici, nu vedem decat grandomanie si infatuare... johannis-6-case....
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

... 6 stiu eu...
Raspunde

@joseph

Acum 6 ani

este adevărat ca te te numesti Ion Pișleag sau Chișleag și că de fapt ești moldovean ?
Raspunde

jos laba de pe Sibiu

Acum 6 ani

Liceul de Arta a fost de la construire si este proprietatea insituttiei de invatamant iar din 1991 peoprietatea Ispectorului judțean Sibiu, Ordonata de urgenta prin care a trecut in prorietatea orasului Sibiu a fost respinsa prin legea mi se apre in anul 2002. Deci niciodata orasul nu a avut in proprietate acest liceu asa ca nu putea sa-l daruiasca bisericiievanghelice Trebuie sa raspunda functionarii pentru fals si consilierii care aveau datoria sa consulte CF si sa nu voteze prounerea facuta de PRIMAR
Raspunde

pt 16

Acum 6 ani

poti sa-ti muti copilul la Carol si fara sa cari tot liceul de arta acolo...
Raspunde

pt16

Acum 6 ani

Bine mă oltena!, duti-l pe l tau acolo. Habar n-ai care -i diferenta intre costum, pantofi si trening si tenisi. Oltenii vostri au ajuns cu bani consilieri si isi vand si pe mama ca sa fie sefi. Voi stricati toata tara.
Raspunde

vasiladi

Acum 6 ani

liceul de arta isi avea locul lui,traditional,in sibiu,la fel ca si agentia cfr care dyupa 60 de ani a fost transferata...fast food..
Raspunde

elena

Acum 6 ani

21,ce.ai baut? Vreau si eu...
Raspunde

mara

Acum 6 ani

PT 16 E adevarat nu devii un geniu daca doar stai langa el.FIECARE STIE CE E MAI BINE PENTRU COPILUL SAU in concluzie nimeni nu va poate opri sa va mutati copilul la CAROL dar sediul celor de la Carol se va muta la independenta SA NU GRESESTI .BUCURESTEANCA DESPRE CARE VORBESTI E UN OM MINUNAT-faptele vorbesc-
Raspunde

mara

Acum 6 ani

pt 16 Parerea mea este ca parintii copiilor elevi ai LICEULUI de ARTA sunt sau ar trebui sa fie ocupati cu educatia acestora nu cu cine bea d-l director un sprit in timpul liber
Raspunde

ion

Acum 6 ani

Specificul acestei scoli este, ca programul oficial prevede ca dupa ore trebuie sa aiba zilnic obligatoriu studiu individual la instrumente la sectia de muzica, si la arte plastice ore de specialitate. Practic fiecare copil trebuie sa mearga de 2 ori la scoala si acasa. Ori acest specific al scoli nu este luat in seama atunci, cind conducatorii institutiilor DECID mutarea scolii. NU SE POATE AJUNGE CU TURSIB in timp util de doua ori in locatia Carol!!!! Aceasta scoala TREBUIE SA RAMINA in zona centrala, unde poti ajunge cu un singur autobuz de 2 ori pe zi, si nu cu 2 autobuze. Iar apropierea de Filharmonica este vital, fiindca multi profesori vin de acolo, copii se duc acolo pt studiu, si trebuie sa ajunga inapoi in pauza. Inspectoratul este responsabil sa ia act acestui aspect foarte important, specific al acestei scoli atunci cind decide.
Raspunde

mara

Acum 6 ani

si acum pt BUCURESTEANCA esti tare Ai toata admiratia mea.Oameni ca tine daca ar avea SIBIUL nu ar fi ajuns incalecat de sasi. NU-I LUA IN SEAMA SUNT DOAR INVIDIOSI. Nici nu ma asteptam sa organizeze un protest spontan unul de al nostru-un sibian autentic-NU NE PLAC COMPLICATIILE.De unde sa stii?
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Cred că nu unde își are sediul e o problemă pentru acest liceu. În multe alte țări, colegiile își au sediul în campusuri în afara orașelor. <br> Adevărata problemă este nivelul extrem de scăzut al acestui liceu, care scoate foarte puține valori, și asta ar fi un motiv serios de a manifesta \"spontan\". Cred că cei care agită apele vor de fapt să distragă atenția de la rezultatele dezastruoase ale acestei școli.
Raspunde

@30

Acum 6 ani

Ba se pare că e f important unde își au sediile aceste licee,din moment ce se luptă șmecherii pe ele,cu retrocedări și alte manevre oculte,probabil sunt bani grei la mijloc,altfel n-ar face idioții ăștia ping-pong cu săracii elevi pe care-i mută de colo-colo ca pe niște saci de cartofi....rușine vouă ,celor numai cu interesele-n sânge!
Raspunde

pt 30

Acum 6 ani

Nivelul este \"extrem de scazut\", atat de \"scazut\" incat liceul de arta ocupa locul 4 pe judetul Sibiu la promovabilitatea la bacalaureat.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

32, Cu argumentul ăsta mi-ai tencuit gura.
Raspunde

pt 30

Acum 6 ani

uite despre cine vorbesti, ca sa-i cunosti mai bine... sunt copii clasele 0-12 ***www.youtube.com/watch?v=haVhLV1RFrw
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Mda, penibil film de propagandă, în care fondul sonor este realizat nu cu producțiile proprii ci cu piese și artiști consacrați de aiurea, inclusiv când sunt filmați micii noștri muzicieni. Voi sunteți normali, oameni buni? <br> În plus de asta, performanțele unui liceu de arte nu stau în promovabilitatea la bac ci în numărul de artiști consacrați pe care îi aruncă pe piața de specialitate.
Raspunde

pt 35

Acum 6 ani

fa un studiu sa afli ce au ajuns absolventii ultimilor 10 ani. in rest teorii si utopii. ultimul concert de la sala thalia a aratat ce pot acesti copii
Raspunde

vecin

Acum 6 ani

si totusi nu se intreaba nimeni ce are de gand proprietarul=biserica cu cladirea? \"ramane cu scopul de invatamant gratuit\" sa fie doar o nazbatie si de fapt sa o puna la vanzare? Sau de ce se grabeste primarul sa-i mute pe elevi? Pacat ca din lacomie se ajunge la situatii unde cei nevinovati au de suferit.
Raspunde

calin

Acum 6 ani

pe Politia Locala ii arde de autorizatii, desi Constitutia prevede libertatea de a se intalni si protesta pasnic a oamenilor. Daca era protest spontan, deci fara organizator, puteau elevii sa le spuna mars la politisti. Cat depsre mutare interesul primarului e clar, a spus-o, a fost ideea sa de a extinde acolo Liceul Brukenthal, corpul gimnazial.
Raspunde

mara

Acum 6 ani

pt 35 D-le Joseph te rog...artisti consacrati aiurea?Piese proprii?Acesti copii de la Liceul de Arta comparativ cu elevii celorlalte scoli pe langa materiile comune predate in aceste scoli la care au rezultate de invidiat mai au inca 3-5 materii in plus apoi nu trebuie uitat studiul zilnic obligatoriu de cate 2ore. Nu toti ajung artisti consacrati dar la celelalte scoli toti sunt genii?Despre normalitatea asta vorbesti?
Raspunde

ion

Acum 6 ani

mutarea scolii in periferie este o chestiune de existenta. NU ESTE ACCESIBIL PENTRU STUDIUL SPECIFIC AL SCOLII, din cauza transportului Tursib. Nu se poate ajunge in timp util de 2 ori pe zi la locatia respectiva din toate punctele orasului. Si in consecinta Se prevede prin acesta DESFIINTAREA SCOLII!! si de ce? ca sa aiba loc o alta scoala in sediul actual???? este dezgustatori, revoltator!!!! mai ales, ca inspectoratul impreuna cu primaria sunt constienti de acest fapt!!!! si NU LE PASA!!! Unii ctitoresc si mentin jumate de secol o scoala, alti omoara una in timp ce este in functiune. Mare realizare!!! Sa le fie RUSINE!!! Sa desfinteze singura scoala de profil din JUDETUL Sibiu.
Raspunde

cf

Acum 6 ani

cine a ridicat imobilul? asa ca gata cu galagia si la carol cu voi! artistii lui papuc!
Raspunde

ion

Acum 6 ani

daca Brukenthalul are nevoie de spatiu mai mare sa SE DUCA EI LA Carol, este o cladire foarte spatioasa!! de ce deranjeaza ei pe altii pt nevoile lor? pardon! De ce se face aceasta diferentiere? toate aceste sedii sunt retrocedate, primaria plateste chirie la toate. De ce primaria si inspectoratul favorizeaza pe o scoala pe pretul desfiintarii celuilalt???? Cum isi permit totusi? sa nu cumva sa fie criteriul limba in care studieaza unii si altii!! sunt criterii cam periculoase!!!!
Raspunde

mara

Acum 6 ani

pt 41 Chiar asa?Cum de sunteti asa de informat?ARTISTII lui PAPUCI cum spui chiar daca nu sunt de etnie germana sunt cetateni ai acestui oras sunt inainte de toate romani si toti indiferent de etnie tara noastra se numeste ROMANIA daca ati uitat deci avem aceleasi drepturi si ne supunem acelorasi legi ale acestei tari.Corect ar fi sa fie respectata legea si in cazul Liceului de Arta. Atat timp cat nu cunoasteti in totalitate problema cu care se confrunta cei de la Liceul de Arta ar fi corect sa nu emiteti nici o parere. Indiferent cine ar fi ridicat aceasta cladire in momentul de fata conform legilor in vigoare in ceea ce priveste retrocedarea acestui imobil si conform contractului de comodat incheiat intre institutiile abilitate acest liceu trebuie sa nu-i fie schimbata locatia pana in 2017. Nu am intentia sa acuz pe nimeni dar acestea sunt datele acestei probleme-atat cat cunosc personal-E nedrepT ce se intampla ca situatie. Incercati sa va transpuneti in situatia lor ca si cum ar fi locuinta dvs. in cauza. CUM VI S-AR PAREA SA FITI SCOSI IN STRADA INAINTEA EXPIRARII CONTRACTULUI INCHEIAT CU PROPRIETARUL SI SA VA FIE ALOCAT UN ALT SPATIU NECORESPUNZATOR NEVOILOR DVS.?
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Deh, mara, asta e diferența dintre proprietar și chiriaș. <br> Cam amesteci noțiunile și vrei să faci o varză în așa fel încât să nu se mai înțeleagă nimeni. Lucrurile sunt f simple. Clădirea aparține Consistoriului Evanghelic, care vrea să o pună la dispoziția Liceului Bruckental, pentru că astea sunt un tot unitar. Liceul Bruckental are tot elevi români care învață în limba germană, deci nu ia nimeni comunității, nimic. E doar o permutare. <br> Dar stați liniștiți, se pare că se încearcă mutarea unui alt liceu central la \"periferie\" ca dovadă că șprițurile sunt și ele bune la ceva.
Raspunde

@44

Acum 6 ani

Bai ..Joseph ...vorba agramatului tau favorit....fraieri sunt sibienii tai de pun botul la ce le spui..fraieri rau ca niste sibieni autentici... Pai iohannis asta alogen asuprit de \" rumanii\" din $ighii..nu era Primarul orasului...nu stia de cjne si cum este proprietar? Si in loc sa faca cjrc pe gratis in orassi sa ii bage bani in buzunar ..sa fi pregatit din banii aia o alta locatie corespunzatoare...uite ca un exemplu cum a facut moldoveanul de Primar al Brasovului... Acolo e ala fel dar lucruri.e au fost rezolvate in felul asta...ba mai mult acum un Liceu de Muzica si unul de Arte...voi aveti un circar Chiriac si un papusar Chiolannis... Alta diferenta e ca , cu toate astea in Brasov oamenii considera ca tipul a stat destul la Primarie si e timpul, sa lase altul nou.. Uite de aia o sa fiti voi supusi Brasovului ca nu aveti respect pt voi ..ati fost prea mult timp slugi cuiva
Raspunde

Părinte și atât

Acum 6 ani

Dragii mei,se pare că discuțiile au luat o urâtă intorsătură.Sunt pe aici persoane pro si contra mutării Liceului de Atră asta e clar,dar vă intreb pe cei pro mutare cu ce anume domnilor vă incurcă acest liceu?De ce blamați niște copii care sunt putin altfel decât majoritatea?Si pt că sunt parintele unui astfel de copil v-aș mai intreba pe voi cei„ Gigi contra fără argumente„daca copii voștri ar merge sub acele antene,despre care apropo văd că nu se prea discută(desi aceasta este marea nenorocire in acest caz),ați mai avea același comportament. In rest o zi bună si învățați să fiți mai buni!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

46, Părinte ipocrit și atât. Adică copilul tău e important să nu meargă sub antene, ai altora pot să stea acolo liniștiți. <br> Tu mai vezi și altceva în afara fundului tău mare și \"puțin diferit\"? <br> Pentru cultura generală, dacă acele antene ar fi nocive, nu ar fi primit autorizație de funcționare.
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

mai joseph ti-am tot citit \" comentariile \" tale si nu pot sa iti spun decat ca esti etalonul penibilitatii. esti un pupincurist notoriu al sasilor. esti absolut penibil baiete. ai aceiasi placa, ai tot felul de informatii trunchiate si faci pe desteptul si interesantul pe aici. esti un propagandist nenorocit al sasilor, un moldovean penibil.
Raspunde

@48

Acum 6 ani

Corect,se pare că ai dreptate referitor la postacu-șef,dar asta e ,trebuie să execute și el ordinele șefului.
Raspunde

gogu

Acum 6 ani

@49 de unde stii ca Josepf e moldovean? Daca e oltean? De ce ai prejudecati? Asta-i viata! Esti proprietar, iar Constitutia iti garanteaza dreptul la proprietate! Daca biserica isi ia cladirea si o ofera liceului Brukenthal, asta e!!! De ce Biserica Ortodoxa nu face mai nimic pt. enoriasii sai? Doar cere?!
Raspunde

@50

Acum 6 ani

Unde am zis io că-i moldovean băi gogule,din partea mea poa să fie și hindus sau taliban,nu mă interesează,am spus că are dreptate cel de la 48 strict referitor la chestia cu penibilul....în rest toate bune măi gogule.
Raspunde

eu

Acum 6 ani

\"împărțând\"?! la mare arta scris... un fel de \'părț\' jurnalistic.
Raspunde

un om

Acum 6 ani

48.49tocmai voi,grobienilor vorbiti de moldoveni?
Raspunde

@53

Acum 6 ani

Te simți și tu ”sârmă”,papagalule??
Raspunde

vnimanie

Acum 6 ani

joseph = agent şoldovean, adevărata sa identitate fiind Ion Pişleag
Raspunde

unu\' plictisit

Acum 6 ani

joseph , daca ai fi in locu\' nostru nu ai mai comenta fara motiv......asa ca ai grija de tine si de bruku tau sau de moldova ta sau de unde naiba esti....
Raspunde

pt 47

Acum 6 ani

hibrid de bruck. nici filon romanesc, nici sange de sas. va puteti droga si-n 2 schimburi
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Stați, băi, liniștiți că vă rezolvă Baban și prietenii lui de șpriț. O să-i mute pe alții la periferie ca să va vouă loc în centru, papagalilor.
Raspunde

liceul de arta ramane

Acum 6 ani

Liceul de arta ramane in sediul actual. Asta a hotarit scoala: conducerea, profesorii, parintii, elevii. Chiar daca inspectorul cinta altceva. Inspectorul general si cei de la primarie trebuie sa se trezeasca, si sa inteleaga, ce este o scoala, si care este procedura de a putea lua o decizie. Nu au cum sa le dea afara, din moment ce este contract de chirie pina in 2017. Si nu au nici o baza legala prin care sa dea afara. Iar problema arzatoare a Liceului Brukenthal trebuie rezolvate cu alte solutii, nu din acestea meschine!!!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

59, ai uitat să-i enumeri printre cei care au hotărât chestia asta și pe Mickey Mouse, bricul Mircea și pe episcopul de Canterburry.
Raspunde

mara

Acum 6 ani

Stiti ce e trist? Discutam in contrdictoriu, ne jignim dar rezultatul final nu depinde de noi.
Raspunde

Cititoarea Sulfina

Acum 6 ani

Bai revolutionarilor, ce daca se muta liceul ? Calitatea unei scoli mai depinde si de profesorii care predau acolo, nu numai de pozitie si alte bazaconii.Acolo este si cantina...asta ca va tot plangeti ca elevii nu pot faca atatea drumuri si ca nu e transport. Eu m-as duce si la Selimbar sa fac arta, daca acolo ar fi o SCOALA ADEVARATA cu profesori dedicati meseriei...copiii ar veni oriunde dupa profesorii adevarati, care duc greul scolii...la fel si parintii lor.Mai lasati pozitia si antenele, ca nu sunt singurele surse de poluare din jurul nostru. Hai sa fim realisti si sa nu mai visam la centrul Sibiului ca la buricul Pamantului.
Raspunde

sulfina draga

Acum 6 ani

se vede, ca nu ai copii elevi la Liceul de Arta, si nici nu poti imagina ce inseamna transportul copiilor la scoala de 2 ori pe zi. Cel mai usor sa dai cu parerea. Iti recomand sa petreci o zi in viata unei astfel de familii. Si ia dute si radieaza te pe sub antene, si sa te vad dupa aceea comentind.
Raspunde

neaparat

Acum 6 ani

suleiman e un tantalau pervers, trebuie schimbat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus