Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Modernizari de 670.000 lei la Centrul Stomatologic Universitar Sibiu

Reabilitarea şi modernizarea Centrului Stomatologic Universitar Sibiu – parter şi etajul I, a fost finalizată, iar astăzi oficialitățile au înaugurat Centrul în care au fost investiți 670000 lei.

Bugetul pentru investiţie a fost alocat din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu, care a dat clădirea în folosinţă gratuită Universităţii „Lucian Blaga”, respectiv Facultăţii de Medicină, pentru o perioadă de 5 ani. În schimb, Universitatea „Lucian Blaga” a dotat cabinetele cu aparatură medicală performantă.

„Felicit pe toţi cei care au conlucrat la realizarea acestui obiectiv medical, care este noua Policlinica Stomatologică din judeţul Sibiu. Cu certitudine acest centru este o unitate medicală de care judeţul Sibiu avea nevoie pentru a creşte nivelul de sănătate medico-dentară a cetăţenilor din judeţ, care nu îşi permit tratamente la un medic privat, precum şi pentru a îmbunătăţi pregătirea medicală şi cercetarea din cadrul Universităţii. Pe acest model de colaborare dorim să continuăm să amenajăm secţiile spitalului, astfel încât cetăţenii să beneficieze de asistenţă medicală de calitate”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Lilu

Acum 7 ani

Azi-maine se va sparge \"BUBOIUL\" pseudo-stomatologi:Mitaru. Familie de stomatologi fara examene luate, etc. Poate ca atunci cand un pacient cu ***ii va da in judecata vor iesi la iveala toate manariile acestor falsi medici stomatologi.
Raspunde

ha ha

Acum 7 ani

bai cindrea la stomatologii si medicii tai oamenii platesc mai mult decat la privat....se numeste spaga ...oligofrenule..
Raspunde

eu

Acum 7 ani

Un numar de telefon de la acest centru nu exista ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus