Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Doar 295 de posturi vacante in judet

Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu de luna aceasta nu este prea generoasă, doar 295 de posturi fiind vacante pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (273), Agnita (10), Mediaş (7) şi Avrig (5).

„Din totalul locurilor de muncă, 60 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea de calculatoare, consilier juridic, director vânzări, documentarist ordonantare logistică, inginer de sistem în informatică, inginer automatist, kinetoterapeut, logistician gestiune flux, ofiţer bancar, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant comercial, şef birou. Restul de 235 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus