Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dentistul care a indemnat mama sa-si palmuiasca micutul in cabinetul sau: ”am zis-o in gluma” | Video

Dentistul Silviu Nicolae, cel care și-a filmat un pacient de șapte ani în timp ce era pălmuit pe scaunul din cabinet de mama sa, susține că l-a tratat pe copil la insistențele părintelui. Alte metode de a-l liniști pe copilul isteric erau prea scumpe pentru părinții băiatului, astfel că acesta a fost imobilizat pentru că ”așa se practică și în alte clinici”.
Silviu Nicolae l-a filmat pe băiat în cabinetul său stomatologic, înaintea unei intervenții care necesita anestezie. Cum băiețelul nu voia să fie injectat a început să plângă, mama acestuia devenind tot mai nervoasă. În cele din urmă, aceasta l-a pălmuit – după îndemnul medicului – și mai apoi l-a imobilizat pentru a-i fi administrată injecția.
”Evident, am zis-o în glumă, n-am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Acum, educația îi este dată de către părinți, eu mi-am făcut actul (medical – n.r.) până la capăt și, ca urmare, copilul nu are probleme. La insistențele mamei eu mi-am dus actul terapeutic la sfârșit. Copilul era isteric, se poate interveni în aceste cazuri și cu inhalo-sedare, dar aceasta costă în jur de 1.000 de lei, cu anestezist. Bani pe care acea femeie nu i-a avut”, a declarat dentistul Silviu Nicolae, pentru Antena 1 Sibiu.
Spune că nu a oprit mama în a o lovi pentru că ”s-a întâmplat rapid, în fracțiuni de secundă”.

În trecut ”a mers” cu filmarea

Silviu Nicolae spune că băiatul i-a mai fost pacient și, în trecut, a aplicat aceeași metodă de a-l liniști, adică ”l-a filmat”. ”Filmul a fost făcut pentru a atrage atenția copilului și a-l scoate din acea stare, pentru a decurge actul medical mai ușor. Am mai făcut această treabă cu filmatul și a avut rezultate pe același copil. De data aceasta s-a isterizat mult prea mult”. Pe internet, filmul a ajuns ”din greșeală”, susține dentistul, fapt puțin probabil având în vedere că imaginile au fost postate pe contul acestuia creat pe YouTube, sub titlul ”Raul 7 ani avrig”. Or, o astfel de acțiune nu poate fi făcută involuntar. ”Nu am avut intenția de a posta filmul pe internet, nici eu și nici mama copilului”.

Nu trebuia... ce dracu'... stai să ne gândim. Din punct de vedere medical, mie nu îmi pare rău”, dentistul Silviu Nicolae


”Nu se întâmplă izolat”

Copilul tratat de Silviu Nicolae este din Avrig. Cazul lui nu este unic, susține dentistul. ”Alte modalități (de anestezie – n.r.) sunt, dar costă foarte mult, costă cât un salariu al părinților pe o lună. Părinții recurg adesea la astfel de practici, să imobilizeze ei copilul. Nu se întâmplă numai izolat, ci cam în toate clinicile unde părinții nu își permit. Imobilizează ei copilul. Cu lovitul, da, asta ține de...”, a mai spus Silviu Nicolae.

Sursa video: Antena 1 Sibiu

Film controversat

Imagini extrem de controversate au fost postate în cursul zilei de sâmbătă pe rețelele de socializare: copilul în discuție este ținut cu forța de mamă pe scaunul unui dentist. Copilul speriat plânge, devine isteric, împotrivindu-se tratamentului medicului, care încearcă să îi administreze o injecție. La un moment dat, la îndemnul dentistului, mama își pălmuiește copilul, după care îi imobilizează mâinile, astfel încât medicul să îi poată imobiliza capul și să îi administreze injecția. Medicul dentist este cel care filmează scenele, încercând să intimideze copilul. La un moment dat, telefonul cu care filmează este lăsat pe tava de lucru, pentru a surprinde întreaga operațiune, deși copilul ridică palma încercând să își acopere fața.


Citește și Un copil ce plânge este pălmuit de mamă la îndemnul dentistului. Care îl și tratează și filmează | Video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

35 comentarii

Asd

Acum 10 ani

Saracu nici nu si-a dat seama ce idiot e. Mai pune filmul si pe internet sa se dea smecher. Comportament de sibian adevarat : prost dar fudul
Raspunde

dan

Acum 10 ani

Asa se intampla cand iei un cioban si-l faci dentist.
Raspunde

@Asd

Acum 10 ani

prost esti tu, ba boule
Raspunde

@2

Acum 10 ani

cioban ii fiul lu mata ,prostane
Raspunde

@3

Acum 10 ani

Iti atrag atentia ca interjectia \"ba\" nu este recomandata a fi folosita in afara stanii . Uite cum te dai de gol
Raspunde

@4

Acum 10 ani

La fel si \"ii\" \"lu\" \"mata\" \"prostane\" sunt jargoane specifice ciobanilor cu putina scoala dar fuduli
Raspunde

@5

Acum 10 ani

trebe c-o sugi cu talent de insiști în halul ăsta.
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Nu inteleg ceva. Ala de la 2 a spus doar de ciobani si ii sare tot sibiul in cap. Daca nu sunteti ciobani sau nu va trageti din ciobani de ce aveti reactia asta?
Raspunde

Gigi din Arpas

Acum 10 ani

Asa tata, asa fiu... Nu stiu cum dracu ai ajuns medic stomatolog ca erai si ai ramas un dobitoc
Raspunde

Q

Acum 10 ani

Ești tare domnule doctor pedofil. Ai încheiat cu succes un act medicalacut si ai prevenit sa devină mai acut, așa cum ai spus ca un idiot in interviul ruginii. Care a fost prețul? Ai traumatizat un copil boule!!! Copilul nu va mai avea niciodată încredere in medici idiotule. Si mai Rau, ai acceptat si ai încurajat ca o mama tâmpit așa-si chinuie copilul. Iar pentru ca ai postat Videoclip pe internet nu demonstrează doar imbelicilitatea ta ci mai ales faptu ca ești un pedofil sado masochist. Da domnule idiot, asta ești pentru ca ți-a făcut plăcere sa vezi si sa încurajezi ca un copil sa fie chinuit. Așteptăm interviul si cu mama depravata.
Raspunde

cnc

Acum 10 ani

Ce va mai plictisiti... Fiul meu a fost la acest doctor pe care il cunosc bine si sunt acum buni prieteni dupa 2 extractii. La plecare mi-a spus: \" Vezi tati... Am fost curajos.\" depinde de parite cum pregateste copilul pentru vizita la dentist. Pot spune cunoscand doctorul ca este zugravit in culori diferite pe sticla fata de cum e in realitate. Va doresc numai bine!
Raspunde

sefu

Acum 10 ani

Gigi esti un bou
Raspunde

Q

Acum 10 ani

Sunt Q si sunt un onanist
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

@11, da, unii copii educați, ca al dumneavoastră nu au nici o problemă cu dentistul. Unii copii needucați, frica de dentist cum este în cazul de față, domnul stomatolog trebuia să-l liniștească pe copil prin diferite moduri. Moduri sunt, trebuie doar gândite și puse în aplicare, ceea ce domnul stomatolog nu a făcut. Din păcate nu e în stare să dea nici un interviu calumea, fără supărare. Așteptăm și un interviu cu mama copilului.
Raspunde

:)

Acum 10 ani

Bravo Def! ;)
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

ce mutra de imbecil...cum o fi ajuns stomatology...probabil i-a platit taticu examenele
Raspunde

Dudu

Acum 10 ani

Asta nici sa vorbeasca nu stie, cum o fi ajuns stomatolog nu stiu. Daca pe asta il poate numi cineva medic, inseamna ca ii lipseste o doaga.
Raspunde

x

Acum 10 ani

asa zisul dentist e defect inca din liceu. La Brukenthal era cunoscut k defect.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Ce zice COMISIA ETICA a medicilor?
Raspunde

unu

Acum 10 ani

La minutul 2:26 zice - \"ce dracu\" . Cum poate asemenea dejectie sa ajunga doctor, culmea si de copii? Acest individ nu are comportament si vocabular de mai mult de 8 clase; ce face banul..
Raspunde

mamica

Acum 10 ani

bine ca nu ati vazut filmarea in care ii aplic corectia dupa incurcatura in care m-a bagat .. sa dau cu batu pe la protectia copilului. ce? de parca voi nu ati fost batuti niciodata de parinti ..
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 10 ani

Că marea majoritate de aici au fost bătuți de părinții lor când erau mici, nu înseamnă că trebuie să continue așa. Suntem în anul 2014, educația pe primul loc, nu bătaia. Nu poți educa un copil cu bătaia.
Raspunde

marius

Acum 10 ani

conform nomenclatorului...nu exista meseria de stomatolog....iar tipul de mai sus a aplicat ce a invatat. sau ce a vazut acasa. din pacate dintisorii nostrii ajung pe mana unor nepriceputi...
Raspunde

:)

Acum 10 ani

E Defekt din generala! ;) E baiat fain... Bravo Def! ;)
Raspunde

Sibiu

Acum 10 ani

Vai prost este acest medic! Se simte saracia in vorbele acestuia.Intrebare:-> De ce toti au posibilitatea sa ajunga medici ?! Sa filmezi pacientul si sa il pui pe internet mi se pare rautate deoarece ii strici reputatia acestui copil.Imagineaza-ti ca peste 10 ani acel video clip inca va mai fi disponibil pe Internet deoarece s-a raspandit.Imagineaza-ti cat rau ai facut acestui copil.Un medic slab,la superlativ ABSOLUT !
Raspunde

jean valjean

Acum 10 ani

Acest medic este o dejectie umana un necunoscator a meseriei un prost crescut un conflictual un am de doi lei a ajuns dentist datorita lui taicasu Conf. vasile nicolaie la Fac de medicina sectia stomatologieCa student zero tatal rezolvandui toate examenele an de an sesiune de sesiune . Tipul foarte neducat ingamfat si tendentios cu colegi ,studenti conflictual cu dascali comflictual cu vecini si scandalos Mai nou preda ca asistent asociat la tehnica dentara si stomatologie un zero de care rad studenti dar el duru se poarta de parca este cel bun La un stomatolog ca el doar necajiti si nestiutori merg Asta este bun de stomatolog la C A P sa puna dinti la grebla mie ca fost coleg imi este rusine cu un om ca asta .
Raspunde

Sibiu

Acum 10 ani

Se vede pe fata lui ca e un om slab.Daca a umili un copil prin postarea unui video clip in care acesta este chinuit reprezinta un mod de educare,linistire,potolire...,atunci ne intoarcem inapoi in comunism.Acest dentist este un mare idiot! IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!IDIOT!
Raspunde

Sibiu

Acum 10 ani

Se simte ciobanimea si din accent. La minutul 2:27 idiotul asta spune \"Ce drac*, hai sa ne gandim\".Este acesta un limbaj de medic?Este un limbaj de om prost!!! UN MARE PROST ESTI TU DENTISTULE!!!
Raspunde

marius.

Acum 10 ani

sotia mea, medic dentist, i si rezerva cel putin o jumatate de ora , doar sa ii povesteasca copilului cum e treaba cu zana maseluta...poate la a doua sau a treia vizita se pune pe scaun....trebuie sa ai rabdare cu copiii....si ca medic, dar si ca parinte.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Pana la urma nu conteaza atat de mult din ce zona a tari esti , adevarul ca in celelalte zone decat in Ardeal ponderea oamenilor care se evidentiaza cu elemente negative este mai mare ca in Ardeal . Ca mai este si la noi cate o facatura de ,,om\" dentist made in Silviu eu zic ca este exceptia care intareste regula . Pana la urma a-ti vazut ca chiar si in Norvegia gasesti un nebun care pune mana pe o arma si omoara 70 de oameni . Asa ca noi sibieni majoritatea nu cred ca ne identificam cu un asemenea comportament precum al asa zisului dentist si vad ca multi dintre cei care si-au dat cu parerea chiar il cunosc personal si nu are o conduita care l-ar recomanda mai ales ca doctor .
Raspunde

tui

Acum 10 ani

La gargara si claxon sunteti cei mai buni . La fapte ..... bateti copii pe scaunul de dentist, furati banii handicapatilor, primul loc la ciordit gaz de la eon, functionari corupti etc.
Raspunde

Sibiu

Acum 10 ani

Sa iti dai demisia \"dentistule\" !!! JEG-ul Sibiu-ului!!!
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

vOI CARE VA SPUNETI PAREREA HABAR N-AVETI CE TEMBELI POT FI COPIII IN ZIUA DE AZI, CA NICI BATAIA NU AJUTA! MA INDOIESC CA NEVASTA DENTISTA ISI PIERDE VREMEA CU POVESTI PT. COPII! PROBABIL IN A-I POVESTI DESPRE ZANA MASELUTA CONSTA PRIMA CONSULTATIE! CARE COSTA 60-70 DE LEI! SA TOT FI DENTIST! POVESTESTI CEVA SI IEI 60 DE LEI! UN PROFESOR NU IA 60 DE LEI PE O JUMATATE DE ORA!
Raspunde

Sibiu

Acum 10 ani

pt @@@ -> Ti se pare normal sa postezi pe net un copil care ia palme de la masa ?filmat de medicul stomatolog si upload-at de acesta doar pentru satisfactia lui?! Esti si tu un mare IDIOT
Raspunde

@34

Acum 10 ani

Ai dreptate,subscriu celor spuse de tine,păcat de GOGU,pe care îl știam mai elevat,mai vertical....asta e ...life goes on!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus