Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Proiect ambitios la Spitalul Judetean Sibiu - sectie de Ortopedie-Traumatologie dupa modelul celei de la Targu Mures

Ioan Banciu, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu a anunţat marţi, în carul unei conferinţe de presă, că Spitalul Judeţean Sibiu, aflat în subordinea CJ, lucrează la un nou proiect, „care este un pariu pentru noi”, respectiv ridicarea unei noi clădiri în curtea spitalului, care să găzduiască o Secţie de Ortopedie-Traumatologie după modelul celei de la Târgu Mureş.

„În urma discuţiilor avute de Consiliul Judeţean Sibiu cu echipa managerială a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, ne-am gândit să ridicăm o clădire nouă, în care să funcţioneze şi Unitatea Primiri Urgenţe şi Chirurgia, după modelul secţiei de la Târgu Mureş. Clădirea se va ridică în curte, în zona în care sunt acum clădiri administrative , pentru că acolo e suficient spaţiu, inclusiv pentru a putea ateriza un elicopter”, a declarat Ioan Banciu.

Anunţul a fost confirmat şi de managerul spitalului, Vasile Spinean, care a spus că ”investiţia este mai mult un pariu şi ne dorim ca în noua secţie să rezolvăm toate problemele de traumatologie din spital”.

„Proiectul este luat foarte în serios de spital şi de CJ, chiar am vorbit cu secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, iar domnul Spinean a fost şi la Mureş şi a văzut cum se desfăşoară lucrurile acolo, pentru că mergem pe ideea că dacă facem ceva, facem după modelul celor mai buni, adică al celor de la Târgu Mureş. Mai multe nu vă putem spune deocamdată, dar prin aprilie vă vom putea da mai multe informaţii”, a spus şi Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

ttttt

Acum 7 ani

ba voi nu aveti un pic de mindrie in voi ,tot ce vreti s-a faceti trebuie s-a semene cu ce au alti ,ba faceti dupa cel din viena nu de la toate satele ,vechiul spital judetean care avea clinici de toate bolile era unic in tara si doctori se instruiau la viena ,de cind ati venit voi comunisti la putere neati subordonat la aia care inainte s-a veniti voi veneau la sibiu s-a se trateze ,halal de spitalele din sibiu pe ce miini au cazut ,de altfel si industria ,va lasat sasi de toate si voi leati facut varza
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

spitalul judetean e intr-o stare jalnica...nu ne mai aburiti cu nu stiu ce sectii...mai intii faceti curatenie, renuntati la spagi, etc...
Raspunde

alzara -medic

Acum 7 ani

Mau facem un pavilion? Am inebunit? E loc pt un spital de urgenta complet! Ne risipim in miniinvestitii. In orasul asta chiar nu are NIMENI NICIUN cuvant ? Ca pe vremea lui Ceascã asteptam sa vedem ce ni se face de la Primarie sau de laJudet ? Suntem jalnici si vrem regiune !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus