Marţi,
22.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Sibianul Ciprian Banea a fost ales vicepresedinte al Federatiei Romane de Taekwondo

Sibianul Ciprian Banea, secretarul general al Clubului PUMA, a fost ales, cu un numar de 21 voturi din totalul de 25, în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwondo. În funcţia de Preşedinte a fost ales, tânărul hunedorean, Cosmin Oprescu. Din componenţa Biroului mai face parte şi Alin Lazurca, Preşedintele PUMA Club Sibiu.

“Sunt pasionat de ceea ce reprezintă taekwondo şi doresc să îmi aduc o contribuţie cât mai mare la dezvoltarea acestei mişcări sportive în România.  Este o onoare pentru mine personal şi pentru PUMA Club să fac parte din forul de conducere al Federaţiei Române de Taekwondo. Marea mea dorinţă este ca în următorii 2 ani să aducem la Sibiu un Campionat European de Taekwondo şi să transformăm fosta Capitală Culturală într-o nouă capitală, de data aceasta, o capitală sportivă.”, a declarat Ciprian Banea, noul vicepreşedinte.

În vârstă de 37 de ani, de profesie avocat, Ciprian Banea şi-a început cariera sportivă în domeniul taekwondo-ului în anul 1993, acumulând de-a lungul timpului o serie de performanţe notabile în cadrul PUMA Club, atât individual, cât şi alături de echipa sa. Este practicant de taekwondo cu centura neagră 4 dan şi, totodată, arbitru naţional clasa 1 şi internaţional clasa B.

Ciprian Banea a luat parte ca şi arbitru la Campionatul European de taekwondo din 2006 şi la Cupa Europei din Polonia 2009, Bratislava 2010 şi Bulgaria 2013. A participat activ la toate competiţiile naţionale şi stagiile internaţionale de pregătire din Oradea, Viena, Riccione, Munchen, Budapesta, Tel Aviv, Ostende. Alături de membrii clubului, a fost prezent la Campionatul European din Poprad, Wroclaw, Constanţa şi la Open-ul Poloniei 2008, Cupa Europei Lublin 2009, Bratislava 2010, Campionatul European din Slovenia 2012, Campionatul Mondial Benidorm 2013.

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi-a ales o nouă conducere, cu ocazia Campionatului Naţional de juniori şi seniori desfăşurat la Oradea în data de 24 februarie 2014.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Sofia

Acum 7 ani

Felicitari!
Raspunde

Anca

Acum 7 ani

Felicitări si la cat mai multe premi alaturi de clubul sportiv Puma!!!!
Raspunde

ghost

Acum 7 ani

un plan foarte bine facut si pus la punct ... postul e temporar, telul e presedentia federatiei :)
Raspunde

Lucian Oproiu

Acum 7 ani

Mult succes Ciprian...Felicitari!
Raspunde

mai bun

Acum 7 ani

\"; echo \"Articol12\";
Raspunde

cine nu trebuie

Acum 7 ani

acolo a fost cineva si s-a dat cum nu trebuie \' OR ;--
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus