Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tei din Olanda, cumparati pentru strazile din Sibiu

Aproximativ 95 de mii de lei este valoarea contractului prin care Serviciul de administrare a parcurilor și zonelor verzi a achiziționat 200 de tei din Olanda. ”Lucrătorii de la parcuri şi zone verzi au plantat astfel de arbori pe Calea Poplăcii şi urmează să înceapă plantarea pe Calea Cisnădiei. De asemenea, vor fi plantaţi tei şi în cartierul Vasile Aaron, acolo unde în 2013 au avut loc lucrări de reabilitare a infrastructurii, dar şi pe alte străzi din oraş”, se arată într-un comunicat al administrației locale.
Pe lângă acești copaci, vor mai fi plantați ”pentru o pată de culoare în peisaj” alți 15 meri ornamentali roșii. ”Achiziţia acestor arbori este în sine foarte importantă. Pentru a putea fi plantaţi direct în teren şi pentru a rezista condiţiilor din mediul urban, arborii sunt aleşi cu atenţie, atât ca esenţă, cât şi ca stadiu de dezvoltare”, susțin reprezentanții Serviciului amintit. Care, în perioada următoare, se pregătesc de plantarea a 25.000 de panseluțe în zonele verzi din oraș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

palmier

Acum 10 ani

acuma circotasi de serviciu ce mai spuneti ,urlati in gura mare ca va taie pomi ,va umplut ,johannis srazile cu pomi si pln orasu de flori ma refer la cele peste 60 de giratori arata sibiul ca o gradina ,numai flori si verdeata ,dar ar cam trebui s-a fim si noi constienti ,un exemplu in fata casei de cultura s-a montat gazon si grabiti orasului au facut poteci una dintre ele este lata de pot trece doua masini in paralel .ce fac gardieni ,imi ofer serviciu sunt in cautarea unui job de 4 ani ,vreau unul s-a nu mai muncesc fizic ,ca 42 de ani unde am lucrat ma obladuit si strimbat de spate si acum la pensie am una de nu pot sa-mi platesc nici facturile dar s-a mai si maninc ,de medicamente nu mai povestim
Raspunde

@[trompeta]

Acum 10 ani

Medicamente!!!!Medicamente!!!
Raspunde

@palmier-trompetă

Acum 10 ani

Dar de internet de unde dreacu ai bani imbecilule?cine ți-l plătește?că mă gândesc că nu postezi doar din hrubele primăriei chiolhanisului?marș la coteț unde ți-e locul și nu mai face de râs rasa umană și implicit pe sibieni cu cretinismele tale de gibon retard!!!
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

adica aproape 500 ron / buc....ori a fost spaga mare ori cineva e defect rau in primarie
Raspunde

radu

Acum 10 ani

Degeaba ii cumpara din Olanda, daca vor veni niste doreli cu drujbe si o sa-i cheleasca de vor arata ca niste stalpi din lemn.
Raspunde

@4

Acum 10 ani

Au fost ambele la mijloc,atât șpaga cea de toate zilele cât și prostia cruntă a lingăilor incompetenți ai săsălăului....lămurit sibiene??
Raspunde

mda..

Acum 10 ani

***www.trees-online.net/Assortiment/Details.asp?Soort=Tilia%20americana&PlantNr=903768&Lang=EN La 300cm inaltime un tei e approx 35eur. X200=7000eur+transport 3000eur = 10000eur = 45.000 RON. Sper ca sunt mai falnici decat in calculele mele...
Raspunde

socialistul

Acum 10 ani

Foarte, foarte scumpi teii astia adusi din Olanda. Oare chiar n-avem ce face cu banii si trebuie risipiti pe tot felul de tampenii
Raspunde

@6

Acum 10 ani

leliceni-harghita...cine esti tu ba napirca de ai mereu comentarii denigratoare la adresa sibienilor care fac ceva util pentru orasul asta...dispari gunoiule
Raspunde

@9TROMPETA-JUNIOR

Acum 10 ani

Tu faci Sibiul de râs jegule cu prostia ta cronică,lasă postatul că nu-i de tine slugoiule!!!
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Niște tufe de lamium purpureum (piźda țigăncii) să vă tosnească săsălăul. La preț umflat, desigur.
Raspunde

@10,11

Acum 10 ani

am inteles intunecimile voastre...v-ati ratacit de satra?
Raspunde

roli

Acum 10 ani

sa vedeti cand o sa faca flori cum se rup crengile de catre animalele bautoare de ceai de tei..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus