Miercuri,
28.10.2020
Innorat
Acum
16°C

Miscarea Populara Sibiu: Cornel Stirbet, Calin Blaga, Tutea si cretinii

14 Martie 2014 11:55

Cornel Știrbeț, fost președinte al PNL Sibiu, PLD Sibiu și PDL - municipiul Sibiu este noul președinte interimar al Partidului Mișcarea Populară organizația Sibiu. În echipa lui s-a alăturat și fostul jurnalist Călin Blaga, numit coordonator al organizației municipale, alături de Roger Stan. "Sunt un familist și cred, așa cum spunea Petre Țuțea, după 30 de ani dacă nu ești de dreapta, nu mai judeci bine", scrie Călin Blaga într-un comunicat, interpretând în stil propriu un citat din Petre Țuțea. Citatul original al filosofului sună însă puțin diferit: ”Dacă până la 30 de ani nu ești de stânga, n-ai inimă, dacă după 30 de ani mai ești de stânga și nu ești conservator, ești cretin”.
La nivel județean, Mișcarea Populară va fi condusă ”în tandem” de Iosif Mila și Cornel Știrbeț, iar principalul lor obiectiv este organizarea pentru alegerile europarlamentare. Alți membri noi anunțați de PMP Sibiu sunt Diana Simona Popa, avocat și Roger Stan, inginer agronom.  

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Antifon

Acum 6 ani

Ce semnifica \"inerimar\"?
Raspunde

magog

Acum 6 ani

dar acolo nu era copilul acela imberb?
Raspunde

ela

Acum 6 ani

pentru @2: ...La nivel județean, Mișcarea Populară va fi condusă ”în tandem” de Iosif Mila și Cornel Știrbeț...
Raspunde

oarecare

Acum 6 ani

ba si pe cine reprezentati ce culoare politica aveti ,violet ,roz bom bom ,saten cu cararera pe dreapta ,ba apucativa de munca serioasa ,se vede ce politicieni are sibiul in 24 de ani va tine aia de la cascavalu puteri s-a fiti la numar cind trebuie cvorum ,ba pe politiceni astia care ne reprezinta nui intreaba nimeni bai nelu ce ai adus in plus sibiului si sibienilor in 4 ani de mandat ,vad ca toti se refara numai la ce face ,johannis ca de cindrea nu are rost s-a mai povestim ca nu face nimic s-a nul injure oameni
Raspunde

SIBIAN

Acum 6 ani

UN OM DE NIMIC DOAR DUPA FUNCTII IN PARLAMENT UMBLA ACEST INDIVID !!! Nu a facut nimci pt oras si pt judett!!Un om de nimic care umbla doar pt a intra in parlament!!Oameni buni !Nu mai votati asemenea specimene!! Sa ai aruncam in cosul de gunoi al istoriei sa fie uitat si el esi cei sasemenea lui care n uyvor decit scuanul parlamentar in schimb nu fac nimic!!!! NU SINTMEBRU AL NICI UNUI PARTID.SINT UN SIMPLU CETATEAN!!
Raspunde

maria

Acum 6 ani

esti ISTORIEEEEE
Raspunde

oli

Acum 6 ani

toate boarfele batrane spera sa le mai arunce basescu niste frimituri poate e stapanu milostiv si cu ei. ce mizerii de caractere sa nu poti sa ai nicio convingere in viata si sa iti urmezi stapanu orbeste . imi vine sa vomit cand va vad. oameni de nimic, oameni mici. silaaaaaa.
Raspunde

cabuta

Acum 6 ani

Ce rade comunistu inflacarat.Asa demostra si de 1 Mai si 23 August,acuma nu avea stegulete.Cu ce tupeu mai vine in fata alegatorilor.
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

In poza pare a fi tocmai intr-un moment gratios dintr-un dans tiganesc... Cu fasolele ranjind...Taiasca SALAM....
Raspunde

lexus

Acum 6 ani

Aoleu, sa baga Cacalin in politica cu slapii inainte, Doamne apara si pazeste de astfel de fenomene!
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Competente pmp : accesati \"regionalizarea lui Stirbet \" : veti gasi : Arad + Hunedoara + Gorj ! Asta da, strateg ! Noaptea mintii.
Raspunde

stirbeteee !!!

Acum 6 ani

ce poza tare dar vezi ca nu esti la defilarea de 23 august, iar calin blaga e beton la partid. *** ciolanul dupa care saliva-ti
Raspunde

Gandul

Acum 4 ani

Un gunoi fără caracter...punct.
Raspunde

Cititoarea Sulfina

Acum 4 ani

O adiere a trecutului, o fractura a timpurilor. Ce comic !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus