Chiar nu aveam așteptări prea mari când m-am îndreptat spre restaurantul despre care o să vă povestesc imediat. L-am văzut accidental, din mașină, cumva stingher lipit de cea mai odioasă autogară din România, faimoasa autogară sibiană cu nume de ozeneu, Q7. Cumva construit ca o anexă a Hotel Parc, de afară My Story Sibiu nu prea pare locul cel mai potrivit pentru un prânz sau o cină. Probabil din cauza vecinătății. Și, poate, din cauza asta am și rămas foarte surprins când am deschis prima dintre cele două uși de sticlă groasă. Prima impresie e WOW! Amenajat cu incredibil de mult bun gust, restaurantul arată excelent. Cu doi pereți aproape integral din sticlă, My Story e foarte, foarte luminos într-un oraș în care jumătate din restaurante sunt în hrube. Decorat într-un stil mediteranean, în culori calde, cu mobilier pastelat, restaurantul e extrem de plăcut ca și ambient. E drept, canalele de sport ce rulează pe toate televizoarele nu se prea potrivesc, dar în rest, ca imagine, jos pălăria. Chiar și ușa hidrantului, H-ul acela penibil pe care îl vedem peste tot, e desenată manual. Iar meniul se înscrie, aspectual, perfect în linia de imagine a restaurantului.
Meniul e unul de bistro, subțirel. Are câte puține din fiecare. Pizze, salate, bruschete, un tartar de somon care arată foarte bine în poze, supe creme, paste și opt preparate principale, pui, vită, porc și pește. Am zis să încercăm câte ceva din fiecare așa că am comandat o pizza messicana, un pollo al coccio - piept de pui la cuptor cu sos de ciuperci și mozarella cu garnitură de ciuperci trase în tigaie și un ștrudel de mere cu sos de vanilie.
Pizza e ușor ratată din punctul meu de vedere. Să arunci niște porumb peste șuncă și mozzarella nu o face nicicum mexicană. Am apreciat simplitatea pizzelor, faptul că nu sunt o tocană din o sută de ingrediente ca mai peste tot însă asta a fost cam prea simplă. Absolut nimic de lăudat. Puiul, în schimb, altă poveste. Combinația cu ciupercile funcționează absolut de fiecare dată, iar garnitura de ciuperci la tigaie, absolut delicioasă. Ștrudelul arăta prea bine ca să mai așteptăm să se răcească. Așa că n-am putut aprecia la maxim gustul din cauza fierbințelii. Însă a fost foarte bun. Cu două cola și o apă minerală, totalul n-a ajuns nici măcar la 60 de lei.
Mozzie și Rela
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: My Story , My Story Sibiu , Hotel Parc
Vizualizari: 3625
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Nemo
Acum 1 oră
Valentino Versace
Acum 1 oră
Nemo
Acum 1 oră
Nemo
Acum 1 oră
Hermannstadt