Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Capusele nu ne mai prind anul acesta nepregatiti

Conducerea Instituției Prefectului Sibiu a anunțat o întâlnire pentru săptămâna aceasta în vederea stabilirii unui plan de acțiune împotriva căpușelor.

”Grupul Tehnic pentru gestionarea problematicii legate de combaterea transmiterii bolii Lyme prin înţepătura de căpuşe se va întruni miercuri, 19 martie 2014, la ora 12,00, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu din strada Andrei Şaguna nr. 10”, a transmis conducerea Prefecturii Sibiu.

În cadrul primei şedinţe din acest an, va fi aprobat Planul de măsuri pentru supravegherea şi controlul Bolii Lyme în judeţul Sibiu în anul 2014, întocmit de specialişti.

Din Grupul Tehnic fac parte reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Sibiu, Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei Agricole Judeţene, Direcţiei Silvice, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Primăriei Sibiu şi Universităţii „Lucian Blaga”. Grupul Tehnic este coordonat de dr. Georgeta Marga – Direcţia de Sănătate Publică Sibiu şi condus de prefectul Ovidiu-Ioan Sitterli.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

coruptia capuselor

Acum 10 ani

se dau bani publici pt otravirea spatiului public verde, impotriva capuselor? NIMENI NU S-A IMBOLNAVIT DE CAPUSE, Lyme. Corporatiile de chimicale trebuie sa vinda produsele, si aici danseaza toti prostii, si ziaristii nu fac investigatie, si marketingul de frica de gindaci, functioneaza super. NU MAI INTRATI IN ACEST DANS MESCHIN!!! ne otravim pe noi pe bani nostri!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus